Anđelina Džoli je luda, razmažena i netalentovana!

- Kada se zna da se radi o ludoj ženi sa neverovatnim egom, ne znam kome bi palo na pamet da je angažuje - napisao je producent Skot Rudin u mejlu koji je procureo u javnost

  • 34

Objavljivane mejlova koje razmenjivali najuticajniji holivudski producenti pokazuje kakvo mišljenje oni imaju o Anđelini Džoli koju su, između ostalog, nazvali netalentovanom glumicom s ogromnim egom!

JAPANCI: Anđelina Džoli je rasista i demon! (FOTO) (VIDEO)

Kada je u javnost procurela prepiska producenta Skota Rudina i jedne od čelnica kompanije "Sony Pictures" Ejmi Paskal, tabloidi su se dokopali gomile prljavog veša.

Tako je, na primer, Rudin častio Anđelinu raznim, ne baš pohvalnim imenima.

- Kada se zna da se radi o ludoj ženi sa neverovatnim egom, ne znam kome bi palo na pamet da je angažuje! Ona je minimalno talentovano razmaženo derište, koja na setu ne radi ništa i kojoj je najvažnije da režira još neki film. Ona je samo poznata ličnost i to je sve, i svako ko to ne vidi je u velikoj zabludi - napisao je Skot Rudin o Anđelini Džoli.

(Telegraf.rs/Guardian)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA