Bebi Dol snima folk album! (FOTO) (VIDEO)

Pevačica koja je godinama bila poznata po svom urbanom imidžu udružiće se sa Viktorijom i Cakanom i objaviti album obrada izvornih pesama

  • 5

Bebi Dol, koja je od početka karijere forsirala imidž gradske devojke, načiniće zaokret snimajući album obrada izvornih narodnih pesama u modernim aranžmanima.

"Bebica" će se tom prilikom udružiti sa koleginicama sa kojima se zbližila svojevremeno na "Farmi", Viktorijom i Cakanom.

Ovu informaciju je "Blicu" potvrdila Dragica Radosavljević Cakana:

- Na tu ideju došle smo odavno, još dok smo bile na„Farmi“. Mislim da ćemo to realizovati sledeće godine. Te pesme pevušile smo kad god smo bile zajedno. Bebi predivno peva narodnu muziku.

Viktorija je, sa druge strane, bila pomalo suzdržana:

- Taj album ćemo snimiti samo ako Ministarstvo kulture pristane da ga finansira i ako svaka od nas dobije po 150.000 dinara. Pevaćemo, ali samo ako iza nas bude stajao jak sponzor - rekla je rokerka i dodala da je "trenutno van sebe jer gleda reprizu svog koncerta u Sava centru“.

Bebi Dol je bila nedostupna za komentar. Trenutno se nalazi u Americi, gde se preselila posle udaje.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • tim

    10. decembar 2014 | 22:21

    Bebica kraljica!

  • Vuja

    11. decembar 2014 | 09:10

    A zasto svi propali muzicari pokusavaju s da se vade tako sto pokusaju kao narodnjaci? Ova je odavno prolupala, jos 90-tih, sta je cekala do sada?

  • Valter

    10. decembar 2014 | 21:13

    Sad može da svira šta hoće.završila je ona kod naroda.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA