DŽEJ: Unuk je na mene, već je počeo da krade! (FOTO)

- Adrian voli da mažnjava, pogotovo mobilne telefone - uz osmeh će popularni pevač

  • 2

Džej Ramadanovski je u poslednje vreme veoma srećan, i to zbog jednogodišnjeg unuka Adriana, sina njegove starije ćerke Ane. Ponosno kaže da je mališan krenuo njegovim stopama, ne samo kad je u pitanju pevanje.

- On je moja najveća radost. Čudo je od deteta! Veseljak je, igra i peva. Takvi smo svi u porodici. Jedino što voli da mažnjava, posebno mobilne telefone. E, tu je povukao na mene - uz osmeh će Džej za "Blic".

On napominje da Adilu nikad neće oprostiti to što je pretukao njegovu ćerku.

- Nikada neću zaboraviti kako je šutirao moju Anu u stomak i kako su joj šavovi od porođaja popucali. Nikada mu to neću oprostiti. Nas dvojica više nikad nećemo govoriti, ali, ništa loše o njemu neću reći jer mi je podario unuka - kaže Džej.

Pevač je priznao da u 2015. godini priželjkuje da upozna devojku koja će mu „pomutiti razum i ispuniti srce“.

- Mene odavno više ne zanima kako devojka izgleda. Naravno, ne bi bilo loše da je i mlada i lepa, ali bitno mi je kakvo ima srce. Imam 50 godina i nisam lak muškarac - kaže Džej, koji će 2015. godinu dočekati radno u Kanadi.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA