TLZP: Jevtović blistao kao transvestit i pobedio! (FOTO)

Glumac je nagradu od 1.000 evra prosledio Domu za lica ometena u razvoju u Jabuci kod Pančeva.

  • 4

Bliži se kraj drugog serijala programa "Tvoje lice zvuči poznato", a sledeće nedelje će se znati ko će biti učesnici finala. Trenutno je na prvom mestu Jelena Gavrilović, u stopu je prati Bane Mojićević, a večeras je uloga transvestita donela pobedu Ivanu Jevtoviću

Stalnim članovima žirija, Mariji Mihajlović, Branku Đuriću Đuri i Ivanu Ivanoviću, ovoga puta se pridružila glumica Danica Maksimović, koja već ima iskustva u žiriranju iz emisije "Ja imam talenat".

Katarina Bogićević je imitirala Šakiru.

- Moje divljenje ovoj mladoj dami, samo zato što sam je ja upoznala još kada je imala 13 godina. Za  ovo nemam nikakve zamerke,  čak si uhvatila i to jodlovanje koje ima Šakira.  Erotika,  temperament,  sve stoji. I dalje nastavi ovako - oduševljena je bila Danica.

Đura je dodao da ne može da veruje da ona ima samo 16 godina i  pitao se šta ćemo tek da vidimo od Kaćinog talenta. Marija je mislila da je moglo i malo bolje vokalno da bude, dok Ivanu ništa nije smetalo i čak je istakao da ni Šakira ne bi mogla bolje da smo je slušali i gledali uživo.

Nenad Okanović Oki se sjajno potrudio da dočara legendanog komičara Čarlija Čaplina, i to u ulozi Hitlera, a pomogao mu je voditeljski tandem.

- To je njegova muzika što si pevao. Uradio si to fenomenalno mada si ponovio dve strofe nekoliko puta. Ova pesma ima pet strofa šteta što nisi otpevao i ostale, ali, bez obzira, odličan scenski pokret si imao i mora da se desi neko čudo da od mene ne dobiješ 12 večeras“, rekao je Đuro.

- Mislim da je ovo dobar primer kako je Čarli Čaplin u neka teška vremena banalizovao ono što je pretilo čovečanstvu u tom trenutku, kao što je fašizam - istakao je Ivan.

Bane Mojićević je talenat za imitaciju po ko zna koji put potvrdio kroz lik Dina Merlina.

- Razmisli da ne ostane tvoja karijera samo na pevanju, već da se širiš u raznim pravcima - posavetovala ga je oduševljena Marija.

- Nemam reči, u nulu si ga skinuo - originalno će Đuro.

Jelena Gavrilović je imitirala Majkla Džeksona, a njen "moonwalk" nije baš oduševio Đuru koji je izašao na scenu i pokazao kako se to radi.

Marija je bila zadovoljnija - po njoj, Jelena je sve super odradila.

Neda Ukraden je, imitiravši Kseniju Cicvarić, još jednom pokazala da joj sjajno leži stara narodna muzika.

- Da li postoji neki žanr u muzici koji Neda ne može da otpeva - iskreno se pitala Danica. Ivan je bio fasciniran i Nedom i horom, dok je Marija podsetila da je Ksenija poznatija po pesmi "Milica, jedna u majke" i zajedno sa Nedom otpevala jednu strofu. Đuro je iskoristio priliku da, uz ovu pesmu, pozdravi svoju majku Fadilu.

Ivan Jevtović i Zvonko Pantović Čipi vratili su nas u 1975. i mjuzikl "The Rocky Horror Picture Show", i to kao - transvestit i žena.

- Ovo je kultni film iz sedamdesetih. Sada vidimo koliko je napredan bio tada. I danas je provokativan - setno će Đuro.

Danica je bila oduševljena Jevtovićem, a njegov imenjak Ivanović prvi mu je čestitao pobedu.

Elena Risteska je večeras bila "Karmen" iz opere Žorža Bizea, a zadatak je sjajno obavila uprkos hroničnoj upali glasnica.

- Ti visoki tonovi tako kristalni čisti, srebrni koji su vijorili kao paučina - inspirisan je posle njenog nastupa bio Đuro.

Danica je potvrdila da je ovo zahtevna numera i da je Elena sve uradila što je u njenoj moći. Zamerila joj je samo što je Karmen odvažnija, koketna, ali veruje da je to zato što se više skoncentrisala na pevanje.

Tanja Savić se potpuno uživela u ulogu Madone.

- Madona je slobodna, suviše. Tanja je više stidljiva, pa smo morali malo da razbijamo predrasude. Bio je problem to izlaženje, halteri, Tanja to baš ne voli mnogo. Ali, Tanja odlično ti to stoji i ne brini. Madona, da je tako razmišljala, nikada ne bi bila Madona. Ona ruši sve predrasude - rekla je Marija.

Đuro je dodao da je sve teklo glatko, nije primetio nikakav problem i smatra da je koreografija bila odlična.

- Jedino to crno između zuba sam primetio ali mislio sam da si jela čokoladu pre nastupa - kazao je.

Za kraj je večeras nastupio Dragan Kojić Keba, imitirajući starijeg kolegu iz branše, Predraga Gojkovića Cuneta.

- Maska meni više liči na onog iz "Žikine dinastije", prijatelja „kolektora“.  Što se pevanja tiče, ti si fantastičan pevač, ali večeras si više pevao ti, a ne kako bi Cune otpevao - najinteresantniji je bio komentar Marije Mihajlović.

Imitacije za sledeću nedelju:

Keba – Lejdi Gaga

Ivan - Strome

Tanja – Neda Ukraden

Neda - Madona

Jelena – "Florence And the Machine"

Čipi - "Muse"

Oki – Rambo Amadeus

Bane – Aca Lukas

Elena - Sia

Katarina – Kristina Peri

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Duda

    15. decembar 2014 | 00:18

    Sve pohvale za ucesnike!!! Super su iz emisije,u emisiju!!!

  • Vojin Radisavljevic

    25. oktobar 2019 | 23:04

    Okanović uopste ne zasluzuje pohvale

  • Vojin Radisavljevic

    25. oktobar 2019 | 22:56

    Bane Mojicevic je bio najbolji kao Dino Merlin

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA