Ovo je nova Mis sveta, Srpkinja nije ušla u prvih 10! (FOTO) (VIDEO)

Rolin Štraus iz Južne Afrike je ponela titulu najlepše žene sveta, dok je drugo mesto zauzela Edina Kulčar iz Mađarske, a treće Elizabet Safrin iz Amerike

  • 17

Na izboru za Mis sveta koji je danas održan u Londonu pobedila je Rolin Štraus (22) iz Južne Afrike, saopštili su organizatori takmičenja.

Štrausova ima 22 godine, studira medicinu, a u slobodno vreme igra golf i čita knjige. Na drugo mesto se plasirala Edina Kulčar iz Mađarske a treća je Amerikanka Elizabet Safrit, preneo je Rojters.

Na ovogodišnji izbor za Mis sveta senku je bacila tragedija koja se dogodila nekoliko dana uoči takmičenja kada je predstavnica Hondurasa pronađena ubijena a sumnja se da je u pitanju zločin iz strasti, navodi Rojters.

Na takmičenju su učestvovale predstavnice iz 124 zemlje, a naša predstavnica Milica Vukliš nije uspela da uđe ni u prvih deset, podseća britanska agencija.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • jagodinac

    15. decembar 2014 | 00:13

    Srpskinja nije ushla u prvih deset jednostavno zbog politike. Jadni su Amerikanci i Britanci kada cak i u izboru lepih zhena polaze od trenutne spoljnje politike. Amerikanka lepsha od Srpkinje. Da, da....

  • ЈаЈаЈаЈаЈаЈа

    15. decembar 2014 | 00:18

    Meni je ova sto je pobedila bas ruzna. Mada i nasi su mogli naci mnogo lepsu devojku od one koju su poslali na takmicenje.

  • Karadjordje

    15. decembar 2014 | 01:34

    Sve tri su slične, po malo plastične. Meni je drago da ne pobedjujemo, jer su naše najlepše, i samo nama pripadaju, pa tako neka i ostane. A ovi neka drljaju plastiku.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA