Pobedniku "Zvezda Granda" oduzeli dete!

Prema zakonima Bosne i Hercegovine, jedan od uslova za usvajanje je, da podnosilac zahteva bude u braku, a budući da Amar Jašarspahić nije oženjen on nije mogao da zadrži šestogodišnjeg Alena

  • 8

Krajem oktobra Amar Jašarspahić Gile, pobednik "Zvezda Granda" usvojio je šestogodišnjeg Alena kojeg je upoznao u Domu za nezbrinutu decu, međutim, Centar za socijalni rad je mališana oduzeo pevaču zato što nije imao potpunu dokumentaciju za usvajanje!

Prema zakonima Bosne i Hercegovine, jedan od uslova za usvajanje je, da podnosilac zahteva bude u braku, a budući da Amar nije oženjen nije mogao da zadrži Alena.

- Na žalost, tačno je to što ste čuli. Nastaviću da obilazim Alena i da mu finansijski pomažem - kratko je izjavio Jašarspahić.

Mali Alen je kod Amara boravio tri nedelje, i kako navodi izvor blizak Jašarspahiću, obojica su veoma teško podneli to što moraju da se razdvoje.

(Telegraf.rs/izvor: Informer)

 

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Laaaa

    15. decembar 2014 | 11:43

    A kad sam ja pisala kako je usvojen kad doticni nije u braku, pametnice su se javljale! Eto sad! Zao mi je djecaka, vjerovatno je imao sve sa njim, ali dace Bog da nadje i mamu, i novog tatu, zajedno. :)

  • Vincenzo

    15. decembar 2014 | 12:43

    Ne razumem zašto detetu uskraćujete sreću. Pa lepše mu je sa njim, nego u domu.

  • Bambi

    15. decembar 2014 | 11:31

    A nešto mi je tu čudno..... Zašto bi muškarac koji nije u braku usvajao dete????? Nekakve jezive stvari mi prolaze kroz glavu, jer danas svega i svacega ima.....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA