Poslušajte kako pevaju devojke koje će se boriti za "Evrosong"! (VIDEO)

Bilo je predviđeno da se Bojani Stamenov i muškom vokalu pridruži jedan neafirmisani izvođač, ali je oštra konkurencija primorala Vladimira Graića Graju i njegov tim da se odluče za dve pevačice

  • 3

Bojani Stamenov i muškom pevaču u konkurenciji za odlazak na Evrosong pridružiće se ne jedan, kako je prvobitno predviđeno, već dva neafirmisana, oba ženska vokala - Gordana Goga Stanić i Danica Krstić.

Tim predvođen autorom pesama za Evrosong Vladimirom Graićem Grajom doneo je takvu odluku usled izuzetno oštre konkurencije koja je vladala među anonimnim pevačima. Oni su, podsetimo, prošli dalje na audicijama širom Srbije, a finalni izbor je bio u "Nedeljnom popodnevu" RTS-a.

Gogu u snimku možete videti na 13.00,a Danicu gledajte na 56.00:

Završni izbor biće održan 14. i 15. februara 2015, a pobednik će predstavljati Srbiju na "Evrosongu" u maju u Beču.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • N

    15. decembar 2014 | 14:05

    Goga Stanić je super, trebala bi ona da nas predstavlja na Eurosongu. Simpatična je, ima to nešto i pritom je i zgodna! Bojana Stamenov lepo peva, ali nije ona za to takmicenje, isto i ova Danica bzv !!!

  • Ignatia

    17. decembar 2014 | 05:04

    Upravo takav interpretator kao sto je Goga Stanic treba da pretstavlja Srbiju na Eurosongu u Becu .Srbija se mora predstaviti u najlepsem svetlu a Goga zraci lepotom duha i mislim da ce biti jako zapazena u Becu i da ce perfektno predstaviti Srbiju! Ako gospodin Grajic komponuje pravu pesmu za ovu prelepu , simpaticnu devojku ,Srbija ce biti favorit! SRECNO !!!Srdacan pozdrav Gogi i celom timu !

  • bla

    15. decembar 2014 | 23:38

    Je l' neko uopste gledao ovo?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA