OPSESIJA ILI BOLEST? Nećete verovati koga je Kim Kardašijan isekla sa selfija! (FOTO)

Starleta je provela lep dan sa ćerkom i sestrama, ali malena Nort očigledno nije ispunila mamine zahteve u vidu pućenja i nameštanja jagodica, pa je morala da "ode sa slike"

  • 16

Starleta Kim Kardašijan baš ume da provocira! Sve bi uradila za dobru fotku, pa čak ide i do te mere da sa nje iseče najbliže koji ne ispadnu onako kako je ona očekivala, makar to bila i njena rođena ćerka!

Kim je provela lep dan sa ćerkom i sestrama, ali malena Nort očigledno nije ispunila mamine zahteve u vidu pućenja i nameštanja jagodica, pa je morala da "ode sa slike".

Ili je možda ispala lepše od mame? Sve u svemu, slika je razbesnela fanove starlete, koji joj čak poručuju da nije normalna.

- To što si ispala lepo na fotki, nije razlog da sa nje isečeš svoju ćerku... Da li je moguće da si toliko narcisoidna i sujetna? Isekla si sopstveno dete sa fotografije samo da bi bila u centru pažnje? Fuj… Patetično - samo su neki od komentara.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Lols

    16. decembar 2014 | 11:17

    Bolest. Ja midlim da ona svoje dete ne volu onako kako bi trebala. Posto na ovom svetu ima svakojakih majki, ona svoje ne obozava mozda sto nije na nju...svetlije boje koze.

  • Bambola

    16. decembar 2014 | 11:42

    Pa mnogo im je trebalo da zaključe kakva je ona glupava osoba

  • Ivana

    16. decembar 2014 | 13:14

    Kako pakosnih ljudi ima. Ne volim Kim. .ali zar niko nije pomislio da mozda ne zeli da joj se vidi dete...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA