PREMIJERA: Ovo je nova Keri Bredšo! (FOTO)

Mladoj glumici Ani Sofiji Rob pripala je glavna uloga u nastavku serijala "Seks i grad", koji govori o mladosti četiri najpoznatije žene sa Menhetna

  • 2

Na promotivnoj fotografiji, koju je objavio "Warner Brothers", može se videti kovrdžava Ana Sofija Rob, u crvenim cipelama i blještavoj haljini, baš onako kako bi Keri Bredšo, glavni lik serije "Seks i grad", to nosila na ulicama Njujorka, tačnije Menhetna.

Ovoj mladoj glumici pripala je uloga mlade Keri Bredšo na samom početku života u Velikoj jabuci. Novi serijal će se obraćati mlađoj publici, budući da će glavna junakinja biti predstavljena kao tinejdžerka. Nakon nagađanja da bi Blejk Lajvi ili Majli Sajrus mogle da se nađu u ulozi Keri, otkriveno je da će ipak Ana Sofija dobiti tu čast.

Odobrenje da Ana Sofija glumi Keri dala je lično glumica Sara Džesika Parker.

(A.V. / Blic)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Milos

    25. mart 2012 | 19:13

    Kad je bila mlada i nije licila na konja.

  • loshMister

    25. mart 2012 | 19:17

    Keri Bredšo dok je još bila poni! RT @telegrafrs Keri Bredšo tinejdžerka! Ili po srpski: Šta se zgodi kad se seks rodi! http://t.co/mipKxBpB

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA