Evo ko je sve došao na Cecinu slavu (FOTO)

Milica i Željko Mitrović, Dragan Marković Palma, Goran Vesić, Dajana i Žika Jakšić, Zvezdan Terzić bili su samo neki koji su prisustovali proslavi koja je organizovana u domu folk zvezde

  • 32

Pevačica Ceca Ražnatović proslavila je slavu Sveti Nikola u svom domu u krugu prijatelja. Oko 20 časova već su počeli da dolaze prvi gosti, a ako 21 čas u kuću folk zvezde pristigao je lider Jedinstvene Srbije Dragana Marković Palma. On je Ceci poklonio korpu sa cvećem i rekao da je ona odlična domaćica

Ubrzo je pristigao i dugogodišnji pevačicin prijatelj, modni kreator Saša Vidić. Posle njega, došla je i devojka Veljka Ražnatovića, Anika Đurašković. Inače, Cecinom sinu pripala je čast da dočekuje brojne goste koji su dolazili.

Nakon toga pristigli su i Aleksandra Janković, dečko Anastasije Ražnatović, Kostadin Terzić, Dajana i Žika Jakšić, Zvezdan Terzić sa suprugom, Milica i Željko Mitrović, kao i Goran Vesić.

Pogledajte galeriju fotografija:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 123

    20. decembar 2014 | 07:52

    Kod mog komšije koji takođe slavi Nikoljdan bili su njegov otac,sestra sa mužem i sinom,rođeni brat sa porodicom,moja supruga,sin,ja,njegova tetka (po ocu),....! Eto,možda je to nekome važno,neka se zna.

  • batan

    20. decembar 2014 | 09:31

    Kod mog kuma Pere na slavu su oko 21,00 došli komšinica Milica sa sinom Milanom i njena svekrva Mira,zatim komšija Bata Hadžajlić sa unukom Biljanom Vasić,Dušan ergelašević sa suprugom Cicom iz Rume,kuma Tanja sa suprugom i mnogi drugi gosti.Slavilo se do duboko u noć uz muziku i iće i piće.Na meniju se nalazilo pečeno prase i jagnje pošto moj kum slavi Sv.nikolu kao mrsnu slavu i bilo je super. Eto,ako je to nekome interesantno neka se zna.E,ako neko čuje ko je sve bio kod Cece pevačice neka mi javi.

  • Zoki

    20. decembar 2014 | 08:17

    Sta mene briga ko je dosao kod cece i ko je ona uopste.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA