DOMAĆIN: Cecin sin presekao slavski kolač

- Poput pravog domaćina, Veljko je bio zadužen da dočeka goste, što je njegovoj mami i te kako prijalo - rekao je izvor porodici Ražnatović

  • 7

Pevačica Svetlana Ceca Ražnatović proslavila je slavu Sveti Nikola u svojoj kući u krugu porodice i prijatelja. Kako navodi dnevni list "Alo!", slavlje se pripremalo već od ranih jutarnjih časova.

Evo ko je sve došao na Cecinu slavu (FOTO)

Radnici su spremali salu za proslavu, donosila se hrana. Već oko 14 časova u kući Cece Ražnatović došao je sveštenik, koji je osveštao kolač i očitao molitvu, a Veljko je presekao slavski kolač. Pevačica je bila jako ponosna na svog naslednika koji je, kao i prošle godine, dočekivao goste.

- Ovog puta porodičnom ručku prisustvovali su samo najuži članovi porodice, dok su na večeru došli mnogobrojni Cecini prijatelji i kolege. Poput pravog domaćina, Veljko je bio zadužen da dočeka goste, što je njegovoj mami i te kako prijalo - rekao je izvor porodici Ražnatović, i nastavio:

- Na slavlju je bilo lepo kao i uvek, veselo, a došlo je i Anastasijino i Veljkovo društvo, koje je dodatno podiglo atmosferu. Pričali su, šalili se, a kao i svih predhodnih godina, uz muziku, piće i iće ostalo se do ranih jutarnjih časova. Kao i uvek kada su svečanosti u pitanju, Ceca i njena porodica bili su elegantno obučeni - zaključio je.

(Telegraf.rs/"Alo!")

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Željko

    20. decembar 2014 | 09:20

    Samo nerekoste šta je bilo na trpezi kad je pop došao da seče koalač riba ili prase

  • Željko

    20. decembar 2014 | 09:16

    Jako bitno pa moj sin sa 6 godina je počeo da nosi kolač samnom u crkvu evo već 10 godina to radi, ali ovo je Cecin sin bitna ličnost za nas paćenike. Koji to pop ima vremena da ide na jučerašnji dan po kućama da seče kolač kad pola domaćina slavi (ali Veljko je Cecin)

  • Abel

    20. decembar 2014 | 11:32

    Bravo Veljko! Sretna ti slava tebi,Ceci iAnastasiji vidi se da si pravi domacin, i tako nastavi tradiciju.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA