ZA AVANTURISTE: Stiže novi film ''U srcu mora'' dvostrukog oskarovca!

Najnoviji film ''U srcu mora'' donosi priču o istinitim događajima u kojima je učestvovala posada kitolovca Eseks na legendarnom putovanju koje je započelo 1819.godine, a koje je poslužilo kao inspiracija Hermanu Melvilu za njegov večni roman Mobi Dik!

  • 1

Blistavi um, Trka života, Da Vinčijev kod, Apolo 13 samo su neki od filmova s kojima nas je dvostruki oskarovac Ron Hauard oduševio i koji su danas klasici.

Uvek originalan i u potrazi za pričom koja ima ono nešto, ovaj možda i najveći radoholičar među živim rediteljima ni u 2015. godini neće odmarati.

Njegov najnoviji film U SRCU MORA donosi priču o istinitim događajima u kojima je učestvovala posada kitolovca Eseks na legendarnom putovanju koje je započelo 1819.godine, a koje je poslužilo kao inspiracija Hermanu Melvilu za njegov večni roman Mobi Dik.

Hauard nas u njemu smešta u središte ove neverovatne pustolovine, na brodu koji se otisnuo duboko u Tihi okean, dalje od bilo kog drugog do tada, ne bi li pronašao još više kitova neprocenjive vrednosti i dokopao se njihovog ulja.

U SRCU MORA gledaćemo u bioskopima u 2015. godini  uz glumačku postavu koju predvodi jedan od trenutno najzaposlenijih holivudskih glumaca Kris Hemsvort.

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA