SEKA ALEKSIĆ: Srbijo, vrati doživotnu robiju!

- Da li je manjak demokratije, prava i pravde osuditi nekoga ko je počinio ovako gnusan zločin na doživotnu robiju? Ne, nije! Šta se desilo sa Tijaninim zakonom? - besno kaže pevačica

  • 14

Pevačica Seka Aleksić ogorčena zbog smanjenja kazne Darijanu Musiću, koji je u novembru 2012. godine ubio manekenku Vladislavu Červenko, smatra da bi u Srbiji trebalo uvesti doživotnu robiju!

- Vladislava je bila nečije dete, sestra, prijateljica, devojka koja je pokušala da spasi život, ali joj nije dao. Lomio je kosti deteta, sestre, krvnički i satima, gasio je život u njoj i uspeo je u tome. Bila je Edmundovo i Aleksandrino dete, a mogla je da bude bilo čije, moje, vaše! Dželat je dobio maksimalnih 40 godina robije, juče preinačenih na 35, a sutra na 10 i manje. I izaći će dovoljno mlad da ubije ili osakati nekoga i u crno zavije još jednu porodicu - napisala je pevačica u blogu i nastavila:

- Da li je manjak demokratije, prava i pravde osuditi nekoga ko je počinio ovako gnusan zločin na doživotnu robiju? Ne, nije! Šta se desilo sa Tijaninim zakonom? - dodaje Aleksićeva.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • BEOGRAD

    23. decembar 2014 | 09:55

    NAPOKON NESTO PAMETNO..

  • skolarac1

    23. decembar 2014 | 07:38

    Potpuno si u pravu i slazem se sa tobom.

  • miroslav

    23. decembar 2014 | 05:47

    Tako je gosp Seko Aleksic i uvesti. pod hitno smrtnu kaznu i robiju ALI DRZATI IH GLADNE pa da vide hoceli moci izdrzati toliko godina zatvora pa neka vidi sta je uradio.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA