Ben Stiler i "Luda noć u muzeju: Tajna faraona” od 27. decembra!

Spremite se za ludu noć i uzbudljivu avanturu u muzeju! “Luda noć u muzeju: Tajna faraona” stiže u bioskope 27. decembra, uz poznato odličnu glumačku ekipu Bena Stilera, Robina Vilijamsa, Ovena Vilsona, Ser Bena Kingslija i mnoge druge!

  • 0
Robin Vilijams u filmu Night at the Museum: Battle of the Smithsonian Foto: Tanjug/AP

Američka komedija “Luda noć u muzeju: Tajna faraona” odiše zapanjujućim vizuelnim efektima i donosi puno dobre zabave ove zime u domaće bioskope.

Treći nastavak priče o muzejskom čuvaru Lariju (Ben Stiler) donosi mnoštvo avanturističkih zaokreta i akcija u kojima akteri pokušavaju da spasu čaroliju pre nego što ona zauvek nestane.

Luda noć u muzeju: Tajna faraona” je nastavak filma iz 2009. godine "Noć u muzeju 2: Bitka za Smitsonijan", a prvi deo filma je snimljen još 2006. godine. Reditelj Šon Levi je okupio odličnu glumačku ekipu – Bena Stilera, Robina Vilijamsa, Ovena Vilsona, Ser Bena Kingslija i mnoge druge.

U Američkom prirodnjačkom muzeju došlo je do strašne pometnje i gužve. Noćni čuvar Lari otkriva da je drevna, magična tabla faraona Amen-Ra, zahvaljujući kojoj su oživeli njegovi prijatelji iz muzeja, korodirala.

Ukoliko ne pronađe način da je popravi, svi likovi u muzeju, počevši od lavova, majmuna, slonova, pa sve do Kristofera Kolumba, minijaturnog kauboja Džededaja (Oven Vilson) i njegovog jednako malog prijatelja generala Oktavijusa (Stiv Kugan), vratiće se u svoja neživa stanja u kome predstavljaju samo obične voštane figure u muzeju. Spajajući nova i već poznata lica, Lari kreće na putovanje do britanske prestonice sa odgovornim zadatkom i misijom da sačuva magiju pre nego što bude kasno.

Luda noć u muzeju: Tajna faraona” zbog specijalnih efekata našla se na listi američke Akademije za filmsku umetnost i velike su šanse da se upravo Levijev film nađe među pet nominovanih filmova 15-og januara sledeće godine.

Publika će biti u prilici da neviđenu avanturu i akciju od koje vam zastaje dah, pretpremijerno gleda 27. decembra, nakon čega film kreće u redovnu bioskopsku distribuciju.

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA