Kuda za Novu? Najbolja gradska žurka u kultnom Bitefartcafe-u!

Karata za novogodišnju žurku sve je manje u Novom Bitefartcafe-u jer se baš u ovom kultnom beogradskom klubu očekuje provereno dobar provod gde će u 2015. goste uvesti, po mišljenju mnogih, najenergičniji kaver bend iz Beograda, Girls, Boys and Toys!

  • 2

Kako se približava najbitnija noć u staroj i najbitnije jutro nove godine, tako je i sve manje mesta u beogradskom klubu sa najboljom živom muzikom, Novom Bitefartcafe-u.

U 2015. će goste uvesti, po mišljenju mnogih, najenergičniji kaver bend iz Beograda, Girls, Boys and Toys. Ovaj bend ima tri dame u frontu, čija je misija da svaka osoba na žurki 31. decembra provede veče igrajući uz pop, rok, haus, MTV I VH1 hitove koje bend izvodi i da ovaj doček učini jednim od onih koje će gosti pamtiti.

Ove tri dame ravnopravno izvode i hitove muških izvođača, poput Prodidžija, Dina Dvorika, Marčela ili Haus of pejn i ove izvedbe su svojevrsna atrakcija na njihovim svirkama.

Karate još uvek ima ali bi svi zainteresovani trebalo da požure u Bitefartcafe na adresi Mitropolita Petra 8 ili da kartu nabave preko ddtickets.rs, kako ne bi ostali bez svog primerka. Karte podrazumevaju konzumaciju pića celo veče, a pri kupovini karata je moguće doplatiti za barski sto.

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zenzo

    26. decembar 2014 | 11:20

    Pa zar u Srbiji nije Nova godina 14.1. Ni vi neznatne tko ste i što želite.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA