CECIN SIN: Repovaću, ali majčinu slavu ne mogu da dostignem! (FOTO)

Dok je Svetlana Ražnatović u centru pažnje već četvrt veka, njena deca su dospela u fokus u godini na izmaku, pa je to sigurno uticalo na ideju sina Veljka da krene stopama slavne mame

  • 18

Sin Cece Ražnatović, Veljko, brzo posle glamurozne proslave 18. rođendana, najavio je svoju prvu rep pesmu i istakao kako želi da se razvija u tom muzičkom smeru.

Veljko je za "24 sata" rekao da je svestan da majčinu slavu ne može da dostigne:

- Ne znam šta bi trebalo da se desi i čime bih morao da se bavim da bi to ostvario. Na stranu to što je moja majka u pitanju, ali njenu popularnost bi bilo ko veoma teško dostigao.

S obzirom da su i Veljko i Anastasija sve više prisutni u medijima, nema sumnje da će i 2015. godina proteći u znaku Ražnatovića.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Luka

    26. decembar 2014 | 11:30

    Druze imas 18 godina,pun si love, keva ti je najbolja srpska pevacica a ti guras nos tamo gde mu nije mesto i hoces da budes nesto sto je potpuna suprotnost od onog sto jesi i sto mozes da budes. Idi bre druze uzivaj u maminim i tatinim parama, pokreni neki biznis i uzivaj u zivotu. kakav bre ti reper mozes da budes, reper u bubregovom loju ? Jel ti je zafalilo nekad nesto u zivotu ?

  • Maja

    26. decembar 2014 | 12:36

    Ne zaboravite da je i on normalan decko kao i svi i da pored toga sto mu je mama Ceca i on ima svoje zelje i ciljeve u ovom slučaju je to da bude reper i ne znam sta je tu loše decko je u tom fazonu i neka ga. Sto mora da troši mamine pare i da ne radi nista?

  • Vlajko

    26. decembar 2014 | 12:39

    Meni je muka od ovi.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA