Demi Mur mršavi zbog Kučera

Holivudska glumica uslikana u veoma lošem izdanju i sa - novim dečkom!

  • 0

Iako je podnela zahtev za razvod od supruga Eštona Kučera, Demu Mur (49) i dalje pati za njim. To se vidi po najnovijim fotografijama snimnjenim uz subotu popodne u Holivudu. Uprkos slojevitoj odeći, farmerkama, košulji i kardifanu, glumisca nije uspela da prikrije mršavu figuru i to da joj sve "visi".

Za nekoliko meseci, Demi je drastično smršala od kad je saznala da je suprug vara sa dvadesetdvogodišnjom Sarom Lil. Igleda da ju je to veoma pogodilo. Za februarsko izdanje "Harpers Bazara" je rekla da joj je nekada najveći strah bio od napuštanja, a da je sad to da neće uspeti da iskoristi svoj pun potencijal. Objasnila je:

- Nema šanse da dostignete pun potencijal ako ne volite sebe. Plašim se da ću na kraju svog života skapirati da nisam bila voljena i da nisam bila dostojna ljubavi. Nešto definitivno ozbiljno nije u redu samnom - rekla je glumica.

Sem o svojim strahovima, Demi je pričala i o svom telu koje je postalo predmet spekulacija od kad je podnela zahtev za razvod od Kučera. Glumica je prošla kroz naporan fitnes trening i oduvek je imala odnos pun ljubavi i mržnje prema svom telu, ali da sada ima drugačiji odnos.

- Prihvatila sam svoje telo takvo kakvo je, ne samo težinu već i način na koji se menja tokom godina, a svoje telo doživljam kao veoma mršavo. Nikad ne bih rekla da će mi ljudi govoriti da sam previše mršava i da ne izgledam dobro, a to mi sada govore - priznala je Demi.

Demi pati zbog svog braka bez obzira što je viđena sa novimmuškarcem. Američki mediji su objavili da će početi zajednički život sa nepoznatim muškarcem. Čak je i uslikana sa svojim partnerom.

Godinama je Demi Mur svrstavana u red osoba koje vole mlađe muškarce. Ešton Kučer je mlađi od nje 16 godina.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA