Končita bi Putinov "vurst" na nedelju dana! (FOTO)

- Ne bih odbila susret sa Putinom, želim da ga razumem. Kroz to razumevanje bih mu rado rekla – znaš da bi drugačije bilo bolje - objasnila je pobednica "Evrosonga"

  • 4

Pobednica "Evrosonga", austrijska pevačica Končita Vurst je izjavila da bi rado upoznala ruskog predsednika Vladimira Putina i sa njim provela nedelju dana.

Pevač-transvestit čiji je trijumf na "Pesmi Evrovizije" uzburkao duhove u Evropi, navodi da bi voleo/volela da nastupi u Rusiji gde, kako kaže, ima mnogo fanova.

- To je veoma lepo jer pokazuje da mnogi Rusi ne podržavaju odluke svojih vođa. Međutim, ne bih odbila susret sa Putinom. Želela bih da provedem nedelju dana sa njim, da bih ga razumela - izjavila je Končita i dodala da želi da zna šta znači biti Putin, i kojem pritisku je on izložen, dodajući da tom željom ne odobrava diskriminišuće zakone.

- Kroz to razumevanje bih mu rado rekao – znaš da bi drugačije bilo bolje - zaključila je Končita Vurst.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Weed

    29. decembar 2014 | 18:06

    Auu leb te j...Bolest

  • Au

    31. decembar 2014 | 00:48

    Aj ona sto stravi ljude sa ovom bradom i pojavom pa joj mozda zanimljivo, nego ko moze sa ovim cudom da pozeli da legne u krevet...koliko je njemu srafova otkacilo u mozgu...

  • Chicha

    30. decembar 2014 | 22:22

    Njegov vurst je za finije dame,i vec je rezervisan,jedino da trazi magare jer ima veci vurst,al nije plave krvi.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA