AVA KARABATIĆ: Prostituciju treba legalizovati! (FOTO)

- Kad već pričamo otvoreno, zar nije jadno videti mladog žigola kako se ulizuje duplo starijoj ženi zbog auta? Zašto oženjeni sportisti koji vole svoje žene idu u bordel, na prostitutke? - izjavila je hrvatska starleta

  • 7

Nakon što je Mimi Oro uhapšena, navodno zbog prostitucije, i što je ponovo aktuelizovana priča ko se sve na estradi bavi najstarijim zanatom, oglasila se i starleta Ava Karabatić koja navodi da joj je dosta lažnog morala i manekenki koje se "prodaju" za jednu torbicu.

KO SU PROSTITUTKE NA SRPSKOJ ESTRADI: Da li su među njima i manekenke, voditeljke i pevačice?

- Prostitucija je svuda oko nas. Ako išta ne podnosim, to je lažni moral. Kad neka "čedna manekenka" glumi nedodirljivu pod svetlima reflektora, a kad se ugase kamere žalosno je videti šta devojke rade za jednu torbicu. Kad već pričamo otvoreno, zar nije jadno videti mladog žigola kako se ulizuje duplo starijoj ženi zbog auta? Zašto oženjeni sportisti koji vole svoje žene idu u bordel, na prostitutke? To je meni zagonetka - rekla je Karabatićeva koja smatra da prostituciju definitivno treba legalizovati.

- Ipak, ja nisam ni porota ni sudija - ko voli nek izvoli. Ja se, doduše, ne mogu kupiti. Ja sam profesorka latinskog i književnosti, ne družim se sa ljudima iz šoubiznisa, najbolja prijateljica mi je ona sa kojom sam se pre 20 godina čupala u vrtiću, tako da nemoralne ponude ne stižu do mene. Inače, mislim da bi trebalo legalizovati prostituciju, pre svega jer je dosta glume. Nek se vide prave vrednosti, pa, ponavljam, ko voli nek izvoli - zaključila je Ava.

(Telegraf.rs/izvor: Mondo)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • srb

    29. decembar 2014 | 17:36

    pa neka legalizuju u nepriznatoj drzavi hrvatskoj)))) kod tvojih..mani se nas :) imas ti one koji te vole.. puno srece..aj zdravo Avo ) salu na stranu to treba samo zabraniti..svako ima svoje misljenje pozz svima

  • Bojan

    30. decembar 2014 | 15:40

    KrAVA Karabatic

  • Boris

    30. decembar 2014 | 09:56

    Ćuti bre, da legalizuju morala bi početi porez da plaćaš. Ovako pola tebi pola makrou i svi zadovoljni.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA