NOVOGODIŠNJE LUDILO: Sjajne žurke u klubu "BitefArtCafe" (FOTO)

1. januara očekuje nas nastup grupe "Girls, Boys and Toys", 2. januara benda "Makao", a 3. januara svirka "Betty Boom" benda

  • 0

Klub "BitefArtCafe" najavljuje brojne žurke za novogodišnje praznike. Već 1. januara očekuje na nastup grupe "Girls, Boys and Toys". Svi oni koji su propustili novogodišnji doček, osetiće istu atmosferu i ove večeri i provesti se najbolje u 2015. već prvog dana nove godine.

Pop, rock, house, MTV, VH1 hitovi prokrenuće svakog gosta. Ulaz na reprizu je slobodan, rezervacije su poželjne.

2. janura očekuje nas svirka benda "Makao", koji ima najduži staž u našem klubu "BitefArtCafe". Za to postoje dva razloga. Prvo i osnovno, ako se njihov muzički kvalitet i menjao, putanja je uvek bila uzlazna.

Drugi razlog je možda i bitniji, a on kaže da "Makao" UVEK pokrene svaku osobu u klubu i od publike napravi celinu, koja zajedno sa bendom đuska, skače, peva. Oni su karika koja je nedostajala između di-džejeva i bendova i jedan od prvih bendova koji je popularizovao izvođenje house hitova u živoj svirci.

Ali, to nije sve. Već 3. januara imaćete priliku da slušate "Betty Boom" bend. Njihova specijalnost je da nađu pesmu koja je planetarni hit, ali je iz nekog razloga drugi bendovi ne sviraju, pa nije stigla da se “izliže” i svima nam dosadi. Sada imaju tri člana u frontu koji svirku pretvaraju u koncert I svojevrtsni šou.

Pop, disco, 80', MTV, VH1, house ali i poneki mambo, začiniće prvu novogodišnju subotu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA