Reditelj Miša Radivojević nagrađen u Južnoj Africi!

Srpski reditelj dobio je nagradu za najbolju režiju na 5. Međunarodnom filmskom festivalu "Winelands Film Festival" u Južnoj Africi za film "Kako su me ukrali Nemci"

  • 0

Reditelj Miloš Miša Radivojević dobio je nagradu za najbolju režiju na 5. Međunarodnom filmskom festivalu "Winelands Film Festival" u Južnoj Africi, u okviru koga je prikazan njegov film "Kako su me ukrali Nemci", saopštila je danas distributerska kuća "MegaKom film".

U konkurenciji je bilo 25 igranih filmova, a Radivojević je osvojio jednu od tri glavne nagrade manifestacije koja se održava u Kejp Taunu i Stelenbošu.

Veliku statuetu festivala za najboljeg reditelja, umesto Radivojevića primio je, na ceremoniji zatvaranja u "Oude Libertas Auditorium centru" u Stelenbošu, producent filma i glumac Svetozar Cvetković.

Festival, koji je osnovan sa željom da se očuva autorski pogled na svet, ove godine je okupio značajna imena svetske kinematografije i definitivno se okrenuo autorima koji ne podilaze publici, navedeno je u saopštenju.

(Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA