Sjajna noć uz Željka Joksimovića u Kasini! (FOTO)

Popularni pevač je nastupio u beogradskom klubu 1. januara i priredio veče za pamćenje

  • 2

Željko Joksimović je, za reprizu dočeka Nove godine, 1. januara priredio sjajnu zabavu posetiocima popularnog beogradskog kluba "Kasina".

Joksimoviću je, zanimljivo, ovo bio prvi nastup u klubu posle deset godina, jer je u tom periodu radio samo velike koncerte. "Kasina" je bila mala da primi sve ljubitelje njegovih pesama.

Foto: Promo Foto: Promo

Nastup je počeo malo posle ponoći, i potrajao je skoro tri sata. Ređali su se hitovi -  "Ludak kao ja", "Zabluda", "Nije ljubav stvar"... Publika je uživala i u pesmama koje je Željko pisao za svoje kolege.

Supruga Jovana je iz separe pratila Željka i non-stop vreme igrala u društvu svojih prijateljica, a Željko joj je poslao nekoliko poljubaca i otpevao "Jovano, Jovanke".

Foto: Promo Foto: Promo

U njegovom nastupu su uživale mnoge poznate ličnosti  - Ana Stanić, Marija Tarlać, manekenka Tamara Paunović, Bane Janković koji je bio u društvu Dejana Damjanovića, fudbalera reprezentacije Crne Gore, Niša Saveljić, Boris Trivan, Gordana Karić... Publika je Željka vraćala na bis tri puta.

Foto: Promo Foto: Promo

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA