• 33

Lepa Brena opet slomila ruku na Zlatiboru!

Pevačica koja je letos, podsetimo, slomila obe ruke, pala je u apartmanu na Zlatiboru i, ovoga puta, polomila lakat

  • 33

Lepa Brena je na Zlatiboru pala niz stepenice u apartmanu i tom prilikom polomila lakat. Pevačica je krenula put Beograda, gde će biti operisana.

Zbog ove nezgode otkazani su njeni koncerti u Živinicama i Travniku.

Podsetimo, Lepa Brena je u avgustu 2014. slomila obe ruke tokom odmora u Hrvatskoj. Usledila je hirurška intervencija u Lovranu, koja je prošla u najboljem redu.

(Telegraf.rs)

Komentari

  • Miriana Vicenza (IT)4-01-2015

    Zao mi je puno za Brenu sto joj se to desilo jer je velika zena kada treba da bude sa suprugom i decom za novu g.ona se jadnica polomila!! Puno pozdrava za kraljicu i da je Bog cuva i da je ziva i zdrava 100g.pored njeng Bobe i dece !!!

  • Sneska

    Zao mi je, zelim ti brz oporavak, i povedi malo vise racuna o svom zdravlju!

  • @@

    Pošto ste ''PODRŠKO'' tako uporni u odgovorima da vam kažem da nikad nisam imala.želju da skakućem i da budem bilo čiji zabavljač. Tako da ta varijanta od 1000 godina nije za mene interesantna. Ako je vaše viđenje sveta, vezano samo za takve osobe onda sam sad shvatila s kim imam posla. Niko ne mora da peva da bi proputovao svet. Ali me čudi da tako važnoj osobi nisu doneli kafu ,pa je morala sama, a nije kadra. Nebi se sigurno toliko žestili da je reč o nekom naučniku jer on nije vaš svet a nije ni vaš ljubimac. Ali hteli vi ili NE , vaša ljubimica ima godina za jednu sredovečnu damu, jer koliko znam račun, a ZNAM, 50 godina je POLA VEKA.

Preporuka sa Weba

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima