VOLIM TE NAJVIŠE NA SVETU! Evo kako je Cecina ćerka čestitala rođendan svom dečku! (FOTO)

- Ti si sve ono što mi treba, što volim, i što zelim na ovom svetu! Nisam ni sanjala da ću jednoga dana sresti osobu koju ću zavoleti u ovolikoj meri, koja me razume, voli, pazi, čuva i tretira kao princezu - napisala je Anastasija Ražnatović u dirljivoj poruci svom dečku Kostadinu Terziću

  • 37
Kostadin Terzić, Anastasija Ražnatović Foto: Facebook/tasica4everandever

Veoma emotivnom porukom koju je objavila na svom Instagram profilu, Anastasija Ražnatović, ćerka Cece Ražnatović je čestitala rođendan svom dečku Kostadinu Terziću.

SEKSI ČIPKA I DEKOLTE: Cecina ćerka s dečkom proslavila Novu godinu! (FOTO)

- Srećan rođendan ljubavi! Sve znaš šta ti zelim, večeras sam ti 300x ponovila, a verujem da si to i sam znao. Volim te najviše na celom svetu!!! Ti si sve ono što mi treba, što volim, i što zelim na ovom svetu! Nisam ni sanjala da ću jednoga dana sresti osobu koju ću zavoleti u ovolikoj meri, koja me razume, voli, pazi, čuva i tretira kao princezu. Osobu koja se ne rađa dva puta! Želim da znaš da sve što ti želim je da budeš srećan i da ću uvek ali uvek biti tu za tebe! Ne postoji niko ko može uzeti tvoje mesto u mom srcu, niti će ikada! Volim te patkice moja kineska! To the moon and back!  - napisala je Anastasija.

Foto: Instagram/raznatovicanastasija Foto: Instagram/raznatovicanastasija

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Tasko

    3. januar 2015 | 14:01

    Vazi se! Tatin sincic, dok dobija lovu kroz tatine malverzacije i mahinacije da ispunjava zelje njegovoj princezi! Kada nestane love, ljubav pobegne kroz prozor! Dokazano!

  • zox

    3. januar 2015 | 15:43

    I jasam mojoj devojci cestitao ali niko nije objavio...

  • Stepi95

    3. januar 2015 | 14:06

    Lepo je to kad se dvoje vole ali dosta vise sa Cecinom decom.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA