RADA MANOJLOVIĆ: San svake devojke je da obuče venčanicu, pa i moj

- Međutim, ja o tome ne razmišljam. Biće kako treba da bude - rekla je pevačica, koja je u emotivnoj vezi sa Momirom Gajićem

  • 10
Žurka Story, Rada Manojlović Foto: Telegraf

Pevačica Rada Manojlović uživa u vezi sa dečkom Momirom Gajićem, koji živi u Americi. Ipak, ona o svojoj romansi nerado priča budući da privatni život želi da sačuva od javnosti.

- Smeta mi što mediji u Srbiji pišu negativno o Momiru i predstavljaju ga isključivo kao mog dečka. Kao da je bez identiteta, bez profesije... Ne znam zašto to rade. On je vrlo uspešan i školovan muškarac koji ne želi da se slika i eksponira. To ga ne zanima - rekla je Rada za "Blic".

Pevačica je navela da bi volela jednog dana da obuče venčanicu.

- San svake devojke je da obuče venčanicu, pa i moj. Međutim, ja o tome ne razmišljam. Biće kako treba da bude - istakla je ona i dodala da njen dečko nije ljubomoran na činjenicu što se ona bavi javnim poslom.

Printskrin: YouTube/Paparazzo Lov Vipper Printskrin: YouTube/Paparazzo Lov Vipper

Rada će Božić provesti u rodnom Četerežu.

- Badnje veče i Božić za mene su svetinja. Nana, tata, sestra... toplina doma, zaista nemaju cenu. Radujem se kada se okupimo i kada sam okružena onima koji me najviše vole. Kada odem u svoje selo, odmorim i dušu i telo. Hranim se zdravo, pijem vodu iz bunara i potpuno se preporodim. Moja maćeha Suza uzgaja čak i začine. Ništa ne kupujemo jer sve imamo svoje. Od zdravih kokošjih jaja, do kravljeg mleka, mesa... - iskrena je pevačica.

(Telegraf.r/"Blic")

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Domoljub

    4. januar 2015 | 23:55

    San svakog muškarca je da izbegne devojku koja želi venčanicu. Kako tu da usaglasimo stavove. Kako moj pokojni deda reče: nedaj se sine, nedaj se. Ima žena više nego ljudi. Nećeš pobeći i zato ne žuri. Taman kad izabereš pravu pojavi se onda ona koju si uvek sanjao da imaš. Tad nastupa dilema.

  • Maja

    5. januar 2015 | 10:13

    Moj nije...bacanje para :)! Izgledacu podjednako lepo i u nekoj elegantnoj haljini od 3000 din na snizenju ali kako ko voli ;)

  • miks

    5. januar 2015 | 10:05

    koliko se zna vjencanica se oblaci jednom a ti si bila udata,tisi udovica stara .ko ozeni pjevacicu imace priliku da se dvaput zeni,u pjevacici nema zene,na ruke ih mozemo izbrojati.to su zene slabog morala laka roba,neka me neko demantuje ako nisam u pravu.samo za provod su one i vidite staRE PJEVACICE OPAJDARE KOJA IMA NORMALAN BRAK.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA