CECA: Veljko unosi Badnjak, a mi ostali bacamo žito i novčiće po kući

- Veliki sam vernik i trudim se za Božić ispoštujemo sve običaje - rekla je pevačica koja će božićne praznike proslaviti kod kuće u krugu porodice

  • 49
Žurka Story, Ceca, Veljko i Anastasija Ražnatović

Foto: Telegraf

Pevačica Ceca Ražnatović proslaviće Badnje veče i najradosniji hrišćanski praznik Božić kod kuće u krugu svoje porodice.

 

- Vaspitana sam da sve običaje poštujem i da ih obeležavam onako kako tradicija nalaže. Veliki sam vernik i trudim se za Božić ispoštujemo sve običaje. Kada sam bila mala, moji roditelji su uvek slavili krsnu slavu, obeležavali velike pravoslavne praznike i sve su to preneli na mene, a tako vaspitavam i svoju decu. Na ovaj veliki praznik ne idem kod roditelja, već Božić dočekujem kod kuće - rekla je Ceca za dnevni list "Alo!".

 

Foto: Telegraf

Foto: Telegraf

 

Pevačica je potom objasnila kako se u njenom domu obeležava ovaj praznik.

 

- Kao muška glava u našoj kući, Veljko unosi Badnjak, a mi ostali bacamo žito i novčiće po kući. Ja uvek naglašavam da nisam vešta kada je u pitanju pripremanje hrane, ali zato smatram da sam odlična domaćica, da znam da dočekam goste i da se u mom domu osećaju prijatno. Moji roditelji vole da donesu pečenje i kolače, tako da je naša trpeza uvek bogata - naglasila je folk zvezda.

 

(Telegraf.rs/"Alo!")

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Y

    6. januar 2015 | 04:25

    Dosadi i bogu i ljudima s Cecom i Cecinim sinom -.-

  • belajboy

    6. januar 2015 | 05:53

    Ceco ne mlati. ..smaras sa djecom!!!

  • lola

    6. januar 2015 | 00:37

    pecenje i kolaci.....postovanje obicaja.....hmmmm....nekako mi se cini da uz post i postovanje ne idu pecenje i kolaci, ali ok, sta ja znam.....omg

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA