Poslušajte kako zvuče Sandra Afrika, Seksi Sandra i Ivana Sirena bez plejbeka! (VIDEO)

Nekima to ide vrlo dobro, dok neke jedva da pogađaju tekst, a o melodiji i da ne govorimo

  • 24

Na estradnom nebu svaki dan zasjaji jedna nova zvezda. Javnost sve više ima prilike da se uveri u to kako starlete, manekenke, igračice puštaju glas, te postaju pevačice.

Naišli smo na nekoliko snimaka na kojima se vidi kako zaista pevaju novokomponovane muzičarke i to bez plejbeka. Nekima to ide vrlo dobro, dok neke jedva da pogađaju tekst, a o melodiji i da ne govorimo.

Poslušajte:

Sandra Afrika važi za jednu od najpopularnijih cica kod nas, koja je i gotovo najtraženija u regionu. Upravo zbog toga puni diskoteke gde god nastupa.

Atina Marković, poznatija kao Atina Tigrica Ferari nedavno se latila mikforona, te je od šatorske igračice napredovala u pevačicu:

Ivana Sirena peva po dijaspori, a beogradska publika do sada nije imala prilike da je čuje. Možda se razlog krije upravo u ovom videu:

Seksi Sandra, pa, treba li uopšte opisivati vlasnicu numere "Siso lažljiva"?

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • miks

    6. januar 2015 | 17:27

    ako cemo realno vecina pjevaca je samo za sator i tamo se moze i grijesiti i jaka muzika malo se popije i ide nekako.a da dodju na teveu vidimo samo plejbecenje jer pjevati uzivo ne znaju,i ako pjevaju ne lici na pjesmu.ni deset posto pjevaca nece proci sa pjesmom da se ocjenjuje kad pjevaju zvjezde granda.da nije plejbecenja vidjeli bi koliko bi pjevaca skakaca vidjeli u emisijama.oni su stvarno ubjedjeni da ih ljudi kad plejbece gledaju,pa nismo mi zeljni necije face.muzika uzivo se gleda kad pinkove zvjezde amateri pjevaju ,to vecina naroda gleda.

  • nirvana

    7. januar 2015 | 10:32

    Ma one su pametne,boli ih uvo.....nego ovi sto ih placaju za ovo "pevanje",treba da se zabrinu.

  • novosadjanin

    6. januar 2015 | 17:00

    Zaista sam imao zelju da cujem ali nisam toliki mazohista. Volim ja sebe ...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA