MARIJA ŠERIFOVIĆ: Na Evroviziju bi me samo čudo vratilo! (FOTO)

- Ne vidim sebe ponovo na toj manifestaciji, a znam da se ni moj polubrat Danijel neće takmičiti - kaže popularna pevačica

  • 1

Marija Šerifović, pevačica koja je Srbiji donela istorijsku pobedu na Evrosongu 2007, poručuje da su minimalne šanse da ponovo predstavlja našu zemlju na ovoj manifestaciji, i dodaje da njen polubrat Danijel takođe neće biti u konkurenciji, o čemu se spekulisalo minulih dana.

OBJASNILA: Marija Šerifović peva Adilov hit! (VIDEO) 

- Potrebno je pravo čudo da me bilo ko na tako nešto natera. Sa druge strane, srpskoj delegaciji, Saši Mirkoviću i Vladimiru Graiću uvek ću biti na raspolaganju da pomognem svojim savetima i kontaktima - poručuje Marija.

Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

Marija Šerifović za Srpsku Novu godinu peva u Beogradu! (VIDEO)

Šerifovićeva je, vezano za nagađanja da bi muški kandidat za odlazak na Evrosong u Beč mogao da bude njen polubrat Danijel Pavlović, izjavila:

- On se neće takmičiti. Istina je da ima odličnu pesmu koja čeka pravi trenutak, ali, kako ove godine već postoji autorski tim, odlučio je da sa tom idejom još malo sačeka.

Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA