SEKA: Moj Veljko je bolji i lepši frajer od Breda Pita

- Nisam od onih žena koje luduju za Bredom Pitom. Imam lepšeg muškarca pored sebe. Moj Veljko je čovek o kakvom sam uvek maštala - rekla je pevačica

  • 40

Pevačici Seki Aleksić ponuđena je glavna ženska uloga u filmu "Milioner u telu siromaha". Folk zvezda nije još donela konačno ulogu da li će igrati u ostvarenju reditelja Bože Nikolića.

- Dopada mi se ideja o glumi, ali tek treba da pročitam scenario i vidim kakva mi je uloga namenjena - rekla je Seka u intervjuu za "Novosti", i navela da njen suprug Veljko ne protivi da bude deo ovog projekta, u kome bi joj partner bio Sergej Trifunović.

-  Nije tačno da je Veljko ljubomoran i da mi brani da prihvatim ulogu. Ne znam čak ni o čemu se radi u filmu, možda će Sergej igrati mog oca - navela je pevačica.

Foto: Twitter/@poslednjilet Foto: Twitter/@poslednjilet

Na pitanje  da li bi volela da joj partner bude Bred Pit, koji je svojevremeno igrao u filmu Bože Nikolića, pevačica je odgovorila sledeće:

- Ne bih oberučke prihvatila ulogu, bez obzira na to o kome se radi. Morala bih prvo da pročitam scenario. Nisam od onih žena koje luduju za Bredom Pitom. Imam lepšeg muškarca pored sebe. Moj Veljko je čovek o kakvom sam uvek maštala. On je moj zaštitnik i u našoj kući se zna ko je muškarac, a ko žena. Dogovor održava sklad u našem braku - jasna je ona.

Foto: Promo/Color Press Group Foto: Promo/Color Press Group

(Telegraf.rs/"Novosti")

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA