IMDB: Među najboljim svetskim TV serijama svih vremena, nalaze se i tri domaće! (VIDEO)

Na najuticajnijem filmskom portalu, među 50 serija sa najvišim ocenama nalaze se "Top lista nadrealista" je na 14, "Državni posao" na 23. i "Otvorena vrata" na 43. mestu

  • 83

U neverovatno jakoj konkurenciji više od 100.000 serija, na najpoznatijem filmskom sajtu IMDB, među 50 najbolje ocenjenih svetskih serijala se nalaze i "Top lista nadrealista" na 14, "Državni posao" na 23. i "Otvorena vrata" na 43. mestu!

Printskrin: Imdb.com Printskrin: Imdb.com

Ilustracije radi, dve fenomenalne serije "Breaking Bad" i "Game Of Thrones" zauzimaju 10. i 11. mesto sa prosečnom ocenom, 9,5 dok su "Nadrealisti" (9,4), "Državni posao" (9,3) i "Otvorena vrata" (9,2) samo za trunčicu slabije ocenjeni.

A koliko je ovako visok plasman ravan podvigu, najbolje pokazuje podatak da se iza "Top liste nadrealista" i "Državnog posla" nalaze i hitovi kao što su "Sherlock", "True Detective" i "The Sopranos", dok su "Otvorena vrata", na primer, bolje ranigarana od poznatih američkih serija kao što su "Arrested Development" i "Cooper, Just Like That".

Inače, za svoje omiljene serije glasaju fanovi iz celog sveta, a lista će se, u zavisnosti od pristiglih glasova, verovatno menjati.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • tlgrf

    10. januar 2015 | 22:46

    Drzavni posao nije za sve gledaoce, ipak treba imati malo mozga...zato i ne kapirate njihov humor (cast izuzetcima). Pozz!

  • Iva

    10. januar 2015 | 14:14

    Svaka cast, bravo! Bas je tako, Nadrealisti Drzavni posao i Otvorena vrata, sjajne serije! Sigurna sam da ce Drzavni posao na kraju izbiti na vodecu poziciju, ta serija je vanserijski sjajna!

  • Dominae

    10. januar 2015 | 13:48

    Drzavni posao br 1!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA