MILOŠ BIKOVIĆ: Volim žene koje su lepe iznutra!

- Spoljašnja lepota ne znači ništa, jer je najvažnija ona lepota iznutra. Kada je žena svesna sebe, onda ona zrači i posebna je - kaže glumac

  • 22

Miloš Biković (26) je posle samo dve uloge u ruskim filmovima postao zvezda u Rusiji. Na konstataciju novinara jednog ruskog medija da mu Moskovljanke neće dati da ode iz tog grada posle premijere "Duhlesa 2", naš glumac je sa osmehom odgovorio:

- Ako vi tako kažete. Mada, ko zna... Na kraju, to nije ni važno. Bitno je uraditi nešto korisno. I raditi sa radošću, a to je ono što se sada dešava.

BIKOVIĆ: Da se ne pućite, ne bismo znali da ste mnogo lepše nego što izgledate

Foto: Instagram/bikovic Foto: Instagram/bikovic

Miloš je otkrio i kakve mu se devojke dopadaju.

- Obično ne odgovaram na privatna pitanja, ali napraviću izuzetak. Veliki ruski filozof Ivan Iljin rekao je da su sve devojke lepe. Ali, spoljašnja lepota ne znači ništa, jer je najvažnija ona lepota iznutra. Kada je žena svesna sebe, onda ona zrači i posebna je. Eto, takve žene volim, one koje su lepe iznutra - kazao je Miloš, a prenosi "Blic".

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Trifke

    9. januar 2015 | 16:08

    A sta ćemo kad godine učine svoje.Pa one lepote spolja nestane.Ali zato, to što nosi u sebi što vidim možda samo ja.To je ta lepota.Pricam iz iskustva.I posle 25 god.braka ima nešto u sebi što sam ja našao u njoj prvog dana.

  • Ezra

    9. januar 2015 | 15:23

    Meni licno ne smetaju ni one lepe spolja,

  • Sanja

    9. januar 2015 | 17:00

    Hvala Bogu da ima i takvih.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA