ZVEZDA GRANDA U BOLNICI: Sloba Vasić hitno operisan!

- Sloba je hitno primljen u bolnicu i vrlo brzo je na osnovu dobijenih rezultata i analiza ustanovljeno da je u pitanju napad slepog creva, tako da je odmah pripremljen i odvezen u salu - kaže pevačev prijatelj

  • 6

Sloba Vasić hitno je operisan pre dva dana! Pevača su u petak rano ujutru probudili nesnosni bolovi u stomaku praćeni jakom mučninom i povraćanjem, zbog čega je hitno prevezen u bolnicu, gde je istog dana završio na operacionom stolu zbog napada slepog creva, prenosi "Alo"!

 

- Sloba je nedavno već bio primljen u bolnicu zbog iscrpljenosti i lošeg zdravstvenog stanja. Tada je primio nekoliko infuzija i lekove i po preporuci lekara je otpušten kući, uz napomenu da mora da miruje. Međutim, iako se očekivalo da će sve proći bez posledica, očigledan pad imuniteta prouzrokovao je da se u pevačevom organizmu desi totalna zbrka, tako da je napad slepog creva bio neminovan jer je pevač već ranije imao simptome tipične za ovu bolest, ali ih nije shvatao ozbiljno - objašnjava pevačev prijatelj, koji dodaje da je operacija prošla kako treba i da se sada Sloba oseća dobro.

 

Foto: Facebook/Slobodan Vasic

Foto: Facebook/Slobodan Vasic

 

- Sloba je hitno primljen u bolnicu i vrlo brzo je na osnovu dobijenih rezultata i analiza ustanovljeno da je u pitanju napad slepog creva, tako da je odmah pripremljen i odvezen u salu. Sama operacija nije dugo trajala, a sve je prošlo kako treba, tako da se očekuje da će se brzo oporaviti i već možda za dva-tri dana otići na kućno lečenje. Jedino što će morati na mesec dana da se pozdravi sa nastupima i fizičkim aktivnostima dok rana ne zaraste - kaže naš izvor blizak pevaču.

 

(Telgraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA