Mimi Oro imala saobraćajku

- Uplašila sam se jer je udarac bio jak, ali dobro smo prošli. Odmah sam pozvala policiju, koja je napravila izveštaj o udesu. Urađen je alko-test i pokazao je nula promila - rekla je starleta

  • 3

Milica Živanović, poznatija kako Mimi Oro, imala je saobraćajni udes u nedelju ujutro. Kako navodi beogradska štampa, starleta je želela da izbegne drugog "bahatog vozača" na Bulevaru kralja Aleksandra kada je udarila u ivičnjak i polomila branik.

- Uplašila sam se jer je udarac bio jak, ali dobro smo prošli. Odmah sam pozvala policiju, koja je napravila izveštaj o udesu. Urađen je alko-test i pokazao je nula promila - rekla je Mimi Oro, i nastavila:

- Krenula sam s momkom na put, na koji na kraju nismo ni otišli. Vozila sam Bulevarom, kada mi je odjednom, velikom brzinom, izleteo neki bahati vozač. Pokušala sam da izbegnem sudar, pa sam zavrnula volan, udarila snažno u ivičnjak i polomila branik. Dobro smo prošli. najvažnije da nismo povređeni - navela je ona, i na kraju dodala:

Foto: Facebook/ Milica Mimi Živanovic Foto: Facebook/ Milica Mimi Živanovic

- Sigurno da je ovaj peh posledica svega što mi se događalo. Najpre odlazak u pritvor, a kasnije ogroman pritisak u medijima. Novinari su svašta pisali o meni. Uznemiravali su čak i moje roditelje i komšije. Žao mi je što je sve ovo proživljavala i moja porodica. Još jednom ću ponoviti, dokazala sam da nisam prostitutka, zato sam i puštena na slobodu - istakla je Živanovićeva za "Kurir".

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Marko

    12. januar 2015 | 11:45

    Udarac bio jak, ali dobro sam prosla. Odmah sam pozvala gazdu da mi da povisnicu..!!!

  • Danko

    12. januar 2015 | 11:41

    Ako je samo udarac, onda je iskusna u tome..!!!

  • Fajn

    12. januar 2015 | 15:10

    Meni je ovo omiljeni trandža medju elitnim lepoticama

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA