KARLEUŠA: Vera je najveća propast čovečanstva!

- Ako uzmemo u obzir sve ljudske žrtve, mržnju i podele koju je prouzrokovala, najveća pošast čovečanstva je VERA - piše pevačica

Jelena Karleuša napisala je nesvakidašnju poruku fanovima na Fejsbuku. Naime, poznato je da pevačica iznosi mišljenje o aktuelnostima u državi i svetu, pa tako i ovaj put:

- Ako uzmemo u obzir sve ljudske žrtve, mržnju i podele koju je prouzrokovala, najveća pošast (propast, nespreća, prim.aut.) čovečanstva je VERA.

Foto: Facebook/ Jelena Karleusa Foto: Facebook/ Jelena Karleusa

Da li se slažete sa njom?

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Suza

    12. januar 2015 | 19:49

    Kada prosipas toliku pamet, molim te objasni mi, u ime koje vere je bombardovana Srbija? U ime koje vere je Hitler zeleo da pokori svet? U ime koje vere je bio rat u Vijetnamu, u ime koje vere se unistavaju pluca planete,gde velike korporacije krce sume radi profita. Nigde nije u pitanju vera,vec profit,otimanje teritorija,otimanje nafte,desetkovanje biljnog i zivotinjskog sveta. Imas obraza da govoris o necijoj veri. Vera znaci ljubav,nadu, postovanje, to sto je imbecili koriste kao izgovor za svoje zlocine to je neoprostivo. A to sto ti pokusavas ovakvim komentarima da skrenes paznju na sebe to je bezobrazno.

  • milan68

    12. januar 2015 | 19:34

    u ovom slucaju se potpuno slazem sa njom..svet bi bio mnogo lepsi bez organizovane vere..koliko su institucije organizovane vere donele patnje covecanstvu, govori podatak da su samo u juznoj americi pobili oko 2 miliona domorodaca, gde je inkvizicija, sta je pravoslavna crkva uradila sa preko 300 hiljada bogumila na balkanu..ali crkva i drzava su morale ici ruku pod ruku zbog kontrole uma, a to rade i danas...

  • Zoran

    12. januar 2015 | 19:05

    Odgovor ovoj seki:Nije vera,već glupost onih koji znaju da napadaju tuđe vrednosti.Osećaš li duh ove poruke?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA