Premijera američkog filma "Beži maco, beži" snimanog u Beogradu

U filmu sem stranih glumaca igraju i naši umetnici Gordan Kičić, Branko Đurić, Jelena Gavrilović, Boda Ninković i drugi, a videće se poznate ulice i mesta glavnog grada

  • 0

Američki igrani film "Beži maco beži", koji se delom dešava u Beogradu, gde je i sniman, biće premijerno prikazan večeras u Domu omladine, najavila je domaća distributerska agencija "iManage".

U ovoj akcionoj komediji gledaoci će pored velikog broja zanimljivih scena i kaskaderskih nadigravanja moći da gledaju atraktivnu Paz Vega, Dženet MekTir, ali i domaće glumce - Gordana Kičića, Branka Ðurića, Jelenu Gavrilović, Vanju Govorko, Anu Sakić i Bodu Ninkovića.

U režiji Džona Stokvela, producentska kuća "Lleju production" (SAD) snimila je film čija je radnja smeštena na nekoliko lokacija u Evropi, a delom se dešava i u Beogradu.

Kuriozitet je da Beograd i lokacije u Srbiji po prvi put "igraju" sami sebe - Beli dvor, ulice Beograda i okolina, Zoo vrt i druge lokacije.

Izvršni producent filma u Srbiji bila je srpska kompanija "Work in Progress".

Film "Beži maco, beži" prikazivaće se i na redovnom repertoaru, u bioskopima "Kolosej" i "Sinepleks" na Novom Beogradu, kao i u novootvorenom bioskopu "Sinepleks Plaza" Kragujevcu. 

(Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA