Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika Ivan
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Haris

    11. maj 2016 | 16:20

    Pa evo i vam recep, nije vise tajna: Recept za cevap: Meat: ( beef only) 2.5 kg of beef brisket ( prsa), 1 kg of chuck steak ( vrat) 1 kg of meat from short ribs ( rebra) Seasoning ingredients: ( zacini) : - 6 grams of garlic powder ( bijeli luk u prahu) 6 grams of ground black pepper ( crni biber u prahu) 60 grams of iodized salt ( so), One tablespoon of baking soda (soda bikarbona) cut the meat into small cubes; add seasoning ingredients to the meat; mixed all together well in a large bowl; leave the meat covered overnight in the fridge mince the meat with electrical mincer two times on medium plate ( 6 mm) mixed minced meat well in the bowl by the hands to make it a compact mass make cevapi with sausage maker to make them compact; cevapi are approximately the size of the middle finger; leave cevapi in the fridge until they are ready to be cooked; cevapi are exclusively cooked on the charcoal BBQ. use lamb fat to lubricate the cooking grate ; Pozdrav iz Australije

  • mex

    14. januar 2015 | 13:36

    Pazarski su bolji

  • Ivan

    13. januar 2015 | 19:30

    Pa na kraju gde u Beoogradu mogu da jedem te cuvene po vama sarajevske cevape,lokal ime ulica i broj molim.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA