Viva Vox 9. maja u "Kombank areni" (VIDEO)

Prvih 500 karata za parter će u pretprodaji koštati 1000 dinara, dok će u redovnoj prodaji cene karata po sektorima iznositi 1200, 1700, 2100 i 2500 dinara

  • 0

Beogradska publika je više od dve godine čekala na koncert "Viva Vox-a" u prestonici, ali čekanje se isplatilo. Najpoznatiji domaći hor odlučio je da nas za svoj deseti rođendan obraduje velikom žurkom u "Kombank areni". Koncert će se održati 9. maja ove godine, tačno na dan njihovog osnivanja.

Put "Viva Vox-a" do "Kombank arene" bio je dug ali ispunjen uspesima. Nakon obrade Ramštajnovog "Du Hast-a", koja je postala svetski viralni hit na Jutjubu, sledeći korak bio je koncert u Sava Centru koji je bio rasprodat nedeljama unapred.

Naredne godine rasprodali su "Sava centar tri večeri u nizu, a nedugo zatim usledio je i nastup u sali Generalne skupštine Ujedinjenih nacija u Njujorku nakon koga su definitivno potvrdili status jednog od naših najvoljenijih muzičkih sastava i kulturnih ambasadora naše zemlje. Za ovu priliku najavljuju kombinaciju starog repertoara po kom su poznati i novih neočekivanih obrada.

Prvih 500 karata za parter će u pretprodaji koštati 1000 dinara, dok će u redovnoj prodaji cene karata po sektorima iznositi 1200, 1700, 2100 i 2500 dinara.

Ulaznice možete nabaviti na blagajni Kombank Arene i svim prodajnim mestima Eventima počevši od srede 21. januara. Zato požurite i što pre nabavite svoje karte za koncert koji će sasvim sigurno obeležiti koncertnu sezonu koja je pred nama.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA