Ovaj selfi je izazvao međunarodni skandal! (FOTO)

Zajednička fotografija misica Izraela i Libana je pokrenula pravu lavinu različitih komentara na internetu, a Libanka je morala da se izvinjava svojim sunarodnicima

  • 12
Foto: Instagram/doronmatalon Foto: Instagram/doronmatalon

Naizgled sasvim normalan selfi na kojem se nalaze četiri devojke koje se takmiče na izboru za Miss Universe, izazvao je međunarodni skandal i pravi rat na internetu!

A sve zbog toga što se predstavnica Libana Sali Gridž slikala zajedno sa Izraelkom Doron Matalon!

Budući da su ove dve zemlje već decenijama u lošim odnosima, Sali su mediji u Libanu žestoko kritikovali, a ona je na svojoj Fejsbuk stranici objavila i izvinjenje u kojem je navela da je od početka takmičenja bila veoma oprezna i da je izbegavala svaku komunikaciju sa Doron Matalon.

Takođe, Libanka je napomenula da je želela da se slika sa misicama Slovenije i Japana, kao i da je Izraelka iznenada uletela u kadar i snimila selfi koji je kasnije objavila na društvenim mrežama.

Foto: Instagram/doronmatalon Foto: Instagram/doronmatalon

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Neso

    19. januar 2015 | 14:04

    Lepe obe, Slovenka uzas.. Spaljena kosa.. :/

  • Kakav polusvet

    19. januar 2015 | 14:56

    Pa ako su zemlje u sukobu zašto moraju biti i njih dve ili bilo koji drugi obični građani?! Mogu oni da pričaju šta žele ali primitivci su u odnosu na Evropu,Ameriku i Australiju.Različiti zaostali svetovi ta Azija i Afrika.Čast izuzecima.Nadam se da ova devojka neće imati posledice kada se vrati u domovinu,nešto poput kamenovanja,vešanja i sl. kao što u Libanu inače rade "posrnulim" devojkama i ženama.

  • Realno

    19. januar 2015 | 15:20

    Nista bez politike .Fuj!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA