JU, JU: Šta to divi ispod rolke viri?

Jelena Karleuša podelila je sa fanovima fotografiju na kojoj joj se grudi naziru na ne baš uobičajen način, sa donje strane

  • 61
Foto: Facebook/jelena Karleusa Foto: Facebook/jelena Karleusa

Jelena Karleuša je, po ko zna koji put, pronašla način da na fotografiji bude seksi i veoma provokativna, a "kvaka" je u tome da je grudi istakla na malo drugačiji način.

Bujno poprsje se pevačici ne nazire, kao što je to obično, uz dubok dekolte, već, ovoga puta, sa donje strane. Nije, doduše, prvi put da tako nešto uradi, ali, opet, drugačije je u odnosu na većinu slika.

Komentari su, uglavnom, puni hvalospeva: "Mega riba, mega nivo", "Amazing", "Svaka čast na izgledu"...

Kako se vama dopada pogled na Jecine grudi sa donje strane?

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Petar Arsenijevic

    19. januar 2015 | 21:15

    Tezak poremecaj ega sa tendencijom ka sopstvenom samounistenju. Ispog svega ovoga se, ipak, krije jedno duboko osetljivo i povredjeno bice kome treba stalna podrska i afirmacija drugih ljudi kako bi izbegla pad u ocaj ili depresiju. U sustini i u stvarnosti, ona je izuzetno inteligentna osoba, ali tu inteligenciju usmerava i kontrolise njen ego, sto, u stvari, predstavlja problem i za nju i za njenu okolinu, jer je predstavlja u sasvim drugacijem, verovatno pogresnom, svetlu. (Ako se bude naljutila posle ovog mog komentara shvaticu to kao ljutnju njenog ega, a ne nje...)

  • Gile

    19. januar 2015 | 21:52

    Da je prirodno lepa razumeo bih da se hvali i pokazuje takvu lepotu. Ali posle silnih operacija i plastike nevidim šta je tu uspeh i lepo,pa svaka žena posle takvih operacija će tako izgledati.

  • npiaheveu

    19. januar 2015 | 20:56

    Mislim da je neka plastika,nisam siguran

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA