HOLIVUDSKA ZVEZDA PLAĆALA SEKS SA SRPSKIM STARLETAMA: Šta mislite, da li se radi o Mimi Oro? (FOTO)

Ovaj glumac, zvezda brojnih akcionih filmova, navodno je tokom boravka u Crnoj Gori došao u kontakt sa starletama

  • 7

Među klijentima makroa Mihajla Maksimovića koji je pod istragom zbog sumnje da je organizovao mrežu elitne prostitucije, bili su i pripadnici svetskog džet- seta, a prema nezvaničnim informacijama, sa srpskim starletama se družio i holivudski glumac koji se proslavio ulogama u akcionim filmovima.

REPREZENTATIVAC SRBIJE PLAĆAO SEKS STARLETAMA: Fudbalere od danas zovemo "orovi" a ne "orlovi"!

Za Maksimovića je radilo 12 devojaka, a sa njim se u vezu dovode i starleta Mimi Oro i "Plejboj" zečica Božana Vujinović, koja se, navodno, najviše dopala američkom glumcu.

- Ovaj glumac, zvezda brojnih akcionih filmova, tokom boravka u Crnoj Gori došao je u kontakt sa starletama. Uveče je imao priliku da se u biranom društvu druži sa Božanom. Ona je posle toga na svom Fejsbuk postavila fotografiju sa glumcem, ali ju je nakon nedavnog hapšenja izbrisala - navodi izvor "Kurira".

MIMI ORO U POLICIJI: Svi bi da je*u, a samo ja naje*ala?! (FOTO)

Foto: Facebook/bozana.neodoljivaneumoljiva Foto: Facebook/bozana.neodoljivaneumoljiva

Na prvi pogled, najlogičniji odgovor o kojem glumcu se radi je Stiven Sigal koji je prošlog leta svirao u Beogradu, a početkom avgusta boravio u Budvi, a Vujinovićeva je potvrdila da se sa njim upoznala.

- Mi se jesmo našli u istom društvu u Budvi, ali samo smo popili piće i svako je nastavio svojim putem. Na tome se završilo - izjavila je Božana.

Foto: Promo/Freestyler Foto: Promo/Freestyler

(Telegraf.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Aca

    20. januar 2015 | 12:13

    Ahahahaha pa ako je taj iz Holivuda dolazio zbog Mimi oro hahahahahahaha strasno

  • aLLexandar

    20. januar 2015 | 12:00

    A ja pamtim ovu Bozanu kao klinku bez ijednog atributa, u stvari ne samo ja, cela bl je pamti kao takvu :) sta ces, uspela devojka :D

  • miks

    20. januar 2015 | 13:40

    ne vjerujem da nije,one su za evre sprmne na sve.starlete i prostitutke su isto samo sto su starleta izmislile te opajdare jer ljepse zvuci.pa vidite kako izgledaju po izgledu i ponasanju i sve ostalo,nadjite posao kojim bi se mogle baviti kako se ponasaju i izgledaju.jel bi mogla neki posao posten radnik da bude ili da zivi na selu i drzi domacinstvo.za radjanje djece nisu,jer nedaj boze da se takvo djete rodi,isto da je hendikepirano.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA