NATAŠA BEKVALAC: Ćerki ne bih dala da se takmiči u "Pinkovim zvezdicama"!

- Smatram da ne smem sebi da dam za pravo da odlučujem o nečijoj sudbini. Nisam mogla da se latim tako velike odgovornosti i da, zato što je meni nešto dobro ili ne, nekome promenim sudbinu - kaže pevačica za Telegraf

  • 3

Pevačica Nataša Bekvalac za Telegraf je prokomentarisala muzičke šou-programe kojima je za cilj da stvore zvezde, bilo starije, bilo dečicu. Budući da su takvi programi veoma popularni kako u svetu, tako i kod nas, pitali smo plavušu zašto nikada nije bila deo sličnog projekta.

- Imala sam dosta ponuda. Ipak, smatram da ne smem sebi da dam za pravo da odlučujem o nečijoj sudbini. Nisam mogla da se latim tako velike odgovornosti i da, zato što je meni nešto dobro ili ne, nekome promenim sudbinu. Svako čast odgovornijim i sigurnijim u sebe od mene, ali zaista to ne mogu - kaže pevačica.

Zanimalo nas je da li bi prijavila Hanu u takmičenju za decu, "Pinkove zvezdice".

- Ne bih. Kada bi Hana uopšte poželela da se bavi muzikom, rekla bih joj da je to divno, da ona ima pravi put kojim treba da se ide, a to sigurno nisu muzička takmičenja na televiziji - dodaje pevačica.

(A. Č.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Java

    20. januar 2015 | 14:28

    Nataša se kao klinka takmičila na raznim dečijim takmičenjima u muzici... Verovatno ju je ljubav prema pevanju i šoubiznisu, kao i želja da bude slavna, odvela u vode gde kao devojčurak nije ni sanjala da će biti... A to nijedan roditelj ne želi za svoje dete.

  • blaf

    20. januar 2015 | 14:11

    Нико нормалан не жели да му се деца на тај начин показују и "доказују"!

  • RealnoNaj realnije

    20. januar 2015 | 13:13

    Potpuno u pravu! Bravo!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA