SEKSI I NAULJENA: Gola Milica Todorović! (VIDEO)

- Oduševljena sam masažom i ako je suditi po dečku koji me je masirao, mnogo bolje to rade muškarci. Ovo je prvi put da me masirao muškarac - kaže pevačica

  • 1
Foto: Printskrin /24ur.com Foto: Printskrin /24ur.com

Milica Todorović prethodnog vikenda nastupala je u Sloveniji gde je pevala pred hiljadu ljudi i tako oborila, do sada postavljene rekorde u disktekama u kojima je pevala. Pevačica je u Ljubljani boravila četiri dana, zajedno sa bendom i porodicom, a tokom tih nekoliko dana vozila je karting, išla u spa i na masaže, ali i još mnogo toga.

Sa jednom tamošnjom televizijom, provela je 24 časa, a ekipa je čak uspela da usnimi i golu pevačicu.

Todorovićeva se u jednom trenutku prepustila čarima anti stres masaže i veštim rukama masera. Kako sama kaže, to je bio prvi put da je masira muškarac.

- Oduševljena sam masažom i ako je suditi po dečku koji me je masirao, mnogo bolje to rade muškarci. Ovo je prvi put da me masirao muškarac - rekla je Milica za ljubljanski "24 sata".

Pevačica je otvorila dušu i ispričala da je njena ljubavna veza sa Milošem Paunovićem poput španske serije jer je do skoro bio zvanično oženjen, a otkrila je čime je novi dečko osvojio.

- Najbitnije je što je duhovit, pažljiv i da ume da me nasmeje - kazala je Milica i dodala da je dečko sprema za javne nastupe.

Video pogledajte OVDE.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA