HOROR: Poznate lepotice bez šminke (FOTO)

Pogledajte kako svetske lepotice poput Kim Kardašijan, Keti Peri, Lejdi Gage izgledaju kada na licu nemaju puder, maskaru, ajlajner, ruž, rumenilo...

  • 2

Velike zvezde retko možete videti potpuno bez trunke šminke. Donedavno su i one same sebe retko smele da vide u nenašminkanom izdanju. Ali u poslednje vreme postao je trend objavljivanja  privatnih fotografija na društvenim mrežama, gde fanovi svoje idole mogu videti potpuno "samo vodom umivene".

Neke od zvezda koje vam je Telegraf pokazao svojevoljno pokazuju svoje lice "bez maske", kao što su to nedavno učinile starleta Kim Kardašijan i pevačica Lejdi Gaga, dok su se neki šokirali kada su nenadano objavljene njihove fotografije (glumac Rasel Brend objavio sliku svoje bivše supruge Keti Peri bez imalo šminke).

Neke zvezde su bez šminke izašle u šetnju, a vešti paparaco fotografi su ih snimili, a neke su učestvovale u rijalitijima gde sredstva ulepšavanja nije ni bilo.

U priloženoj galeriji pogledajte kako zvezde izgledaju kada nema maskare, pudera, rumenila...

(A. V.)

 

 

 

 

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Miki

    4. april 2012 | 16:04

    I to su svetske zvezde za kojima cobani seku vene! Kod mene u komsiluku ima boljih riba nego sto ce ove ikad biti!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA