ŽIVOTNA DRAMA ŠABANA ŠAULIĆA: Majstor mu uzeo milione i pobegao sa parama!

- Goca i Šaban su sada suočeni s velikim problemom u koji ih je doveo preduzimač radova na njihovoj kući jer je pobegao s novcem koji su mu dali da isplati radnike - rekao je pevačev budući komšija

  • 22

Pevač Šaban Šaulić doživeo je neprijatnost  jer mu je preduzimač radova uzeo novac i pobegao a radnici neće da završe poslove oko njegove kuće na Dedinju, piše "Blic".

- Radnici odbijaju da nastave da rade ono zbog čega su angažovani, jer im nije plaćeno za sve ono što su do sada uradili. Goca i Šaban su sada suočeni s velikim problemom u koji ih je doveo preduzimač radova na njihovoj kući jer je pobegao s novcem koji su mu dali da isplati radnike - naveo je jedan od budućih komšija popularnog pevača.

Kako navodi ovaj dnevni list, Gordana i Šaban Šaulić krenuli su da grade kuću prošlog leta. Ono što predstavlja dodatnu neprijatnost za ovaj bračni par jeste da su svoju nekretninu na Vračaru, gde trenutno žive, prodali već u februaru.

- Video sam Gocu Šaulić kako na Dedinje dolazi jako nervozna i potom u dvorištu kuće razgovara sa nekoliko preostalih radnika koji su odlučili da ipak ostanu i da završe svoj deo posla - naveo je komšija.

Gordana Šaulić nije htela da govori o njihovim privatnim problemima.

(Telegraf.rs/"Blic")

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • A. Паламудов

    21. januar 2015 | 10:47

    A sad realno...od kakvog je ovo značaja za bilo koga, sem za policiju ukoliko je slučaj uopšte prijavljen. Uostalom ako je taj "preduzimač" ozbiljan i sve je čisto, isplata je trebalo da ide preko računa, pa porez, pdv i ostalo, a ne "na crno" i "na ruke". Kad ce kraj ovoj mutljavini?

  • Kapucino

    21. januar 2015 | 11:29

    Bas je drama sad cu da se rasplacem.

  • sinisa

    21. januar 2015 | 10:55

    Ma sta je to za njega.Jedna svadba :)

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA