PREMIJERA: Gorčilo stigao u Beograd i ispunio Sava centar! (FOTO) (VIDEO)

Premijeri su prisustvovali i Ceca Ražnatović, Sergej i Vojin Ćetković, Knez, Boban Rajović, Tonči Huljić, Raka Marić...

  • 2

Film Milana Karadžića "Gorčilo" premijerno je prikazan večeras (21. januar) u velikoj dvorani Sava centra u kojoj "igla nije imala gde da padne". 

 

Ovo ostvarenje je bazirano na čuvenoj komediji Miodraga Mija Karadžića iz osamdesetih godina prošlog veka, "Jesi li to doš'o da me vidiš".

 

Radnja se odvija se u crnogorskom brdskom selu 1968. godine. U jeku izgradnje infrastrukture SFRJ, u naporima da se siromašni sever Crne Gore putevima poveže sa jugom, u malo selo dolazi geometar Laza, kako bi pripremio dokumentaciju za trasu budućeg puta. Sa njim će doći Klara, njegova žena, balerina Narodnog pozorišta iz Novog Sada.

 

Kako seljaci reaguju na dolazak geometra, koliko su skloni korupciji, kako reaguju na dolazak ljudi koji žive nekim drugačijim životom od njihovog, koji je najbolji, jer za bolji ne znaju - samo je jedna od linija priče. Već za sutra (22. januar) zakazana je novosadska premijera u Areni Cineplex.

 

 

Uloge tumače Mima Karadžić, Dubravka Drakić, Boro Stjepanović, Emir Ćatović, Mladen Nelević, Anita Mančić, Kristina Stevović, Viktor Savić, Helena Aksamit, Momo Pićurić, Andrija Milošević, Božidar Zuber, Milorad Mandić – Manda, Vojo Krivokapić i Dragiša Simović.

 

Foto: Telegraf

Foto: Telegraf

 

Publici se poklonila kompletna ekipa a najviše aplauza su dobili Andrija Milošević, Viktor Savić, braća Karadžić...Pogledajte još fotografija sa premijere:

 

Foto: Telegraf

Foto: Telegraf

 

 

 

Foto: Telegraf

Foto: Telegraf

 

 

 

Foto: Telegraf

Foto: Telegraf

 

 

 

Foto: Telegraf

Foto: Telegraf

 

 

 

Foto: Telegraf

Foto: Telegraf

 

 

 

Foto: Telegraf

Foto: Telegraf

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Flajko

    22. januar 2015 | 09:55

    Svaka cast za film...Bio na premijeri..Sve pohvale za ekipu

  • Dado

    25. januar 2015 | 22:19

    Film je vrhunski i ne treba ga propustit smjeh tokom cijelog filma

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA