HARIS DŽINOVIĆ O SINU MARINE TUCAKOVIĆ: Možda mi se i po*rao u tanjir! (FOTO)

Popularni pevač reagovao je na ispovest Milana Laće Radulovića koji je pomenuo da je svojevremeno Džinoviću urinirao u viski

  • 8

Pevač Haris Džinović je, odgovarajući na tekst u kojem je nedavno Milan Laća Radulović, sin Marine Tucaković i Fute Radulovića, priznao da mu je, kao dečak, urinirao u viski, rekao da su to bila "dečija posla" i da Laću poštuje kao dete svoje dobre prijateljice.

- Otkud ja znam šta je Laća radio pre 30 godina. On je tada bio dete, i to su dečja posla. Ako on kaže da se popišao meni u viski, onda je tako - izjavio je Haris za "Alo" .

SIN MARINE TUCAKOVIĆ: Pišao sam Harisu Džinoviću u viski! (FOTO) 

Džinović je dodao:

- Mogao je da kaže i da mi se po*rao u tanjir, šta ja sada da radim? On je sin moje dobre prijateljice i ja ga kao takvog prihvatam.

Laća je, podsetimo, u svojoj ispovesti za "Vice" portal, između ostalog, napisao:

- Kad odrastaš u kući u kojoj se, maltene, istovremeno slušaju demo snimci za Džeja i Viki i novi album Majkla Džeksona, u kući kroz koju dnevno prođe toliko duša da pomisliš da živiš na železničkoj stanici - od pevača, menadžera, kompozitora preko političara i kriminalaca do električara, vodovodžija i ostalog "običnog" sveta, normalnost je teško sačuvati u toj psihodeliji.

Foto: Facebook/Milan Laća Radulović Foto: Facebook/Milan Laća Radulović

(Telegraf.rs/Izvor: Alo)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA