Mile Kitić zarađuje milione, a sada je postao kralj trotoara (VIDEO)

Folker, koji važi za jednog od najplaćenijih srpskih pevača i koji zarađuje na hilade evra godišnje, prebacio je svu nekretninu na suprugu Martu Savić

  • 18

Pevač Mile Kitić, koji tokom godine zaradi na stotine hiljade evra, ne poseduje nikakvu imovinu u Srbiji. Kako piše "Informer", sve nekretnine koje su u folkerovom vlasništvu prepisane su njegovoj supruzi Marti Savić.

- Mile je sve nekretnine prebacio na suprugu Martu Savić. On je na nju preneo i kuću na Lekinom brdu i stan na Dedinju još 2009. godine, i to ugovorom o poklonu. Mada ima boravište u Nemačkoj, ni tamo nema nekretnine koje se vode na njegovo ime, već je Marta vlasnica jednog stana. Na Mileta se vodi samo automobil, i to BMWX-6 star nekoliko godina - rekao je dobro obavešten izvor za ovaj dnevni list.

Printskrin: Youtube/Insomnijaprodukcija Printskrin: Youtube/Insomnijaprodukcija

Mile Kitić je potvrdio da je Marta vlasnica njihovog zajedničkog stana,  ali da on ima doživotno stanarsko pravo u njima.

- Tačno je da sam sve prepisao Marti. Čovek sam u godinama, mnogo putujem, glava mi je u torbi i zato smo se dogovorili da se naša imovina vodi na nju, jer je naša ćerka Elena još maloletna. Ona uskoro puni 18 godina, pa ćemo odmah na nju prepisati stan. Marta i ja smo zajedno stekli, ne nameravamo da se razdvojimo i nije važno čije je ime u papirima- rekao je pevač.

Prve reakcije Miletovih fanova su takve da su u šali prokomentarisali pevača sada "ni ker nema za šta da ujede".

Pogledajte spoz za pesmu "Kraljica trotoara":

(Telegraf.rs/"Informer")

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 1389

    22. januar 2015 | 13:42

    lično ga poznajem, NULA od čoveka ni karaktera ni ljudskosti jako je licemerna osoba, gori je od Karleuše.

  • Kv

    22. januar 2015 | 12:58

    A cerki iz prvog braka nije prepisao nista??

  • 1389

    22. januar 2015 | 15:07

    plati porez druze, ili idi za BOSNU.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA