Leontina i Graja su autorski tim za Evrosong!

- Netačne su tvrdnje pojedinaca da bilo ko od drugih autora učestvuje u projektu osim Leontine Vukomanović i Vladimira Grajića Graje. Građani Srbije moći će da izaberu između tri pesme i tri izvođača - kaže Saša Mirković

  • 18

Tekstove pesama za izbor srpskog predstavnika za Evrosong, na kome će našu zemlju predstaviti Bojana Stamenov, Aleksa Jelić ili Danica Krstić, pisaće Leontina Vukomanović.

Netačne su tvrdnje pojedinaca da bilo ko od drugih autora učestvuje u projektu osim Leontine Vukomanović i Vladimira Graića Graje. Građani Srbije moći će da izaberu između tri pesme i tri izvođača- kaže Saša Mirković.

Predstavnik Srbije na predstojećem Evrosongu biće izabran po evrovizijskom sistemu, glasovima publike i žirija, u odnosu 50:50. Finalni izbor biće održan 14. i 15. februara 2015. godine, uživo na Radio-televiziji Srbije.

Kako piše Best portal, Beč se uveliko priprema za ovo muzičko takmičenje. Bina ovogodišnje Pesme Evrovizije, koja će od 19. od 23. maja biti održana Bečkoj gradskoj hali (Wiener Stadthalle), imaće formu velikog svetlećeg oka, a biće sastavljena od velikog broja vodoravno poređanih stubova, koji simbolizuju mnogobrojne učesnike ovog takmičenja.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Boban

    22. januar 2015 | 13:51

    tim koji dobija ne treba menjati. sa ovim ljudima smo vec jednom ostvarili najveci uspeh na Evroviziji. nadam se da cemoi ovog puta imati dobrog predstavnika koji ce nas predstaviti u pravom svetlu.

  • JASMINA

    22. januar 2015 | 13:57

    tIM JE STVARNO VRH.oVI LJUDI SU PUNO PUTA POKAZALI DA IZUZETNO DOBRO RADE SVOJ POSAO,I VERUJEM U POBEDU SA OVAKVIM LJUDIMA.

  • Branko NG

    22. januar 2015 | 13:55

    Jedva cekam da pocne nadmetanje za predstavnika Eurosonga. Verujem u sva tri kandidata. Izbor je pao na kvalitetne ljude!!! Svaka cast svima koji su ucestvovali u odabiru, mislim da imamo velike sanse da budemo u finalu Eurosonga, a svakako se nadam pobedi.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA