POSLE 32 GODINE: "Zana" i Bebek prvi put uživo otpevali "Jabuke i vino"! (FOTO) (VIDEO)

Pop grupa i slavni pevač do sinoćnjeg nastupa u "Kasini" nikada nisu zajedno uživo izveli jedan od najpoznatijih dueta domaće muzike

  • 3

Grupa "Zana" je u četvrtak 22. januara, obeležavajući 35 godina od osnivanja, nastupila u beogradskom klubu "Kasina", a najinteresantniji momenat koncerta je bio kada im se na sceni pridružio Željko Bebek.

Jasno je bilo u tom momentu da je na repertoaru megahit "Jabuke i vino", ali je interesantno da se Bebek, otkad je pesma snimljena 1983, nikad nije, sve do sinoć, pridružio bendu na sceni, u živom izvođenju.

Legendarnom pevaču zato nisu za zameriti propusti oko teksta pesme. Ovakvo izvođenje čuvenog dueta ostaće zapisano u analima kao premijera.

Željko se ovoga puta, naravno, nije "obraćao" originalnoj pevačici grupe Zani Nimani, već Jeleni Galonić, koja je za mikrofonom od 1991.

Pogledajte snimak:

Evo i slika iz Kasine:

Foto: Promo/Stefan Simonović Foto: Promo/Stefan Simonović

 

Foto: Promo/Stefan Simonović Foto: Promo/Stefan Simonović

 

Foto: Promo/Stefan Simonović Foto: Promo/Stefan Simonović

 

Foto: Promo/Stefan Simonović Foto: Promo/Stefan Simonović

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • miks

    23. januar 2015 | 20:27

    vidite kako izgleda uzivo pjesma kad pjevaju,da li se pitate zasto pjevaci snime u studiu pjesmu citajuci i nikad je ne pjevaju uzivo.ali to se poslije popravlja u studiu i prave finese i izgleda lici na nesto.rijetkost da cete cuti neki pjevac da ce otpjevati pjesmu kao na cdu.to ti je plejbek estrada zbog toga gledaoci ne mogu da vide pravog pjevaca vec samo plejbecara.

  • топлистанадреалиста

    24. januar 2015 | 13:36

    Некада је било и квалитетниx и бољиx уживо.....све зависи шта волиш!!!

  • Jagodinac Sarina Medja

    24. januar 2015 | 12:42

    Jel Bebek poveo svog dobrog prijatelja Thompsona na koncert jer se zna skim je obelezavao proslavu oluje prosle godine . E moja braco srbi koga vi zovete da vas uveseljava

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA