ZVEZDE GRANDA: Nova pravila srećna za 10 takmičara! (FOTO)

U dalje takmičenje plasiralo se po petoro muških i ženskih kandidata, što će nadalje biti običaj po novim pravilima

  • 4

Početak drugog kruga takmičenja "Zvezda Granda" na Tv Prva obeležila su nova pravila, koja podrazumevaju dvoboje kandidata.

Žiri glasa sa dva tastera, čime prednost daju jednom, drugom ili smatraju da bi oba trebalo da idu dalje. Ukoliko jedan od takmičara dobije svih šest glasova, plasira se direktno u naredno kolo, dok njegov supranik ide u baraž. Ako se desi da oba takmičara zadovolje kriterijume žirija, posle podizanja video zida, pevaju odmah "akapela" i žiri daje svoj sud.

Takmičari koji ne prođu dirketno, imaju prilike da se još jednom predstave žiriju u baražnom pevanju, samo sada pevaju u delu "žurka".

Po novim pravilima produkcijski žiri ima prava da određene kandidate propusti u baražno pevanje, i to u slučajevima kada žiri nije jednoglasan, a kandidat ima sve uslove za odlazak u dalji krug.

U svakoj emisiji dalje ide po petoro muških i ženskih kandidata. Sinoć su to bili Petar Nisić, Igor Gmitrović, Vladan Antonijević, Uroš Živković i Marko Paunović, odnosno Marina Stanikić, Emina Tufo, Ljiljana Obradović, Biljana Marković i Jelena Gajić.

Foto: Tv Prva Foto: Tv Prva

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • laki

    25. januar 2015 | 17:04

    Samo me interesuje ko gura Jelenu Gajić jer devojka stvarno lepo izgleda ali sto se tice pevanja/katastrofa..Tako je bilo i u prvom krugu..prosto su je progurali u drugi krug kao i sad..zalosno

  • Neko

    25. januar 2015 | 13:02

    Sram da ih bude,sve bosance izbacili iako su puno bolji bili. Bosanci 2 godine zaredom pobjedjuju pa ne smiju da dopuste opet da im se desi.

  • BEČLIJA

    25. januar 2015 | 14:20

    Kako je odvratan,ovaj Gmitrovic,puno je bolji bio onaj Bosanac.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA